Waar ben je naar op zoek?

Zoetrecepten

Bakken met agar-agar

Vandaag vertel ik je alles dat je altijd al wilde weten over agar-agar. Hoe gebruik je agar-agar, in welke verhouding en wanneer moet je het juist niet gebruiken?

Zoetrecepten

Bakken met gelatine

Wat is gelatine? Waarom zou je ermee bakken? Of niet? En wat moet je gebruiken als je geen gelatine wilt eten? Ik ga het je allemaal uitleggen!

Zoetrecepten

Hoe schrijf je een bakboek? (deel 1)

Voor deze update leek het me leuk om jullie mee te nemen in mijn persoonlijke bakboekproces. Waar begin je? Hoe pak je het aan? Waar loop je tegenaan?

Zoetrecepten

Het verschil tussen alle vloeibare zoetmiddelen

De verschillende soorten zoetmiddelen vliegen je om de oren, maar waarom zou je appelstroop gebruiken in plaats van dadelstroop? En wat is invertsuiker überhaupt? Ik zette alle vloeibare zoetmiddelen (suikers!) voor je op een rijtje.

Zoetrecepten

Bakken met kokos

Kokos is één van mijn favo smaakmakers en doordat het zoveel vormen kent kun je er veel kanten mee op.

Zoetrecepten

Bakken met boekweitmeel

Na mijn uitleg over volkorenmeel en havermout is het volgende populaire jongetje van de klas aan de beurt: boekweitmeel. Is het gezond?