Nieuwe editie PUUR ZOET is officieel uit!

Zoetrecepten

Daar is ‘ie dan: de nieuwe editie van mijn bewuste bakboek PUUR ZOET. Het is officieel de derde druk van mijn boek en is speciaal daarvoor in een nieuw jasje gestoken, met een lagere verkoopprijs. Ik vertel je er in deze blog alles over!

Ik kondigde in november al aan dat er een nieuwe editie van PUUR ZOET aan zat te komen, toen ik een speciale actie organiseerde voor iedereen die graag nog een exemplaar van de tweede druk wilde bemachtigen voor de feestdagen. PUUR ZOET was namelijk overal uitverkocht en de nieuwe editie zou pas in januari (nu dus) verschijnen. Iets waar ik erg van baalde zo vlak voor de decembermaand, maar wat buiten mijn macht stond. Toevallig had ik nog een doosje boeken op zolder staan en kon ik zo toch nog bijna 40 mensen blij maken. Ontzettend veel werk, maar ook ontzettend leuk om te doen!

Maar dan de nieuwe editie. Mijn uitgeverij kwam met het idee om een paperbackversie van het boek uit te brengen. Dat betekent met name dat de kaft niet meer hard is, maar buigzaam en dat er aan de binnenkant flappen zitten die je tussen een recept kunt steken waar je mee aan de slag zou willen. Zie hieronder hoe dat eruit ziet. Hierdoor kon PUUR ZOET ook een kleiner prijsje krijgen, €22,50 om precies te zijn!

PUUR ZOET paperback

De buitenkant van het boek is natuurlijk niet de enige aanpassing. Een nieuwe editie leek me een mooie aanleiding om een aantal recepten die almaar in mijn hoofd bleven spoken, eindelijk toe te voegen. Vijf stuks om precies te zijn. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om een enkel recept dat al op Zoetrecepten stond maar verloren is gegaan tijdens de hack van de website vorig jaar. Die heb ik speciaal voor het boek opnieuw ontwikkeld en getest qua recept en is in verbeterde versie in het boek terechtgekomen. Maar het boek is ook een aantal van mijn all-time favourite recepten rijker, die deels nieuw zijn. Helaas moesten hiervoor ook vijf recepten wijken om ruimte te maken, want het boek is niet dikker geworden. De toegevoegde recepten (waar ik héél enthousiast over ben) zijn:

  • Dadel “snickers” ijsjes
  • Pecan-havermoutkoeken
  • Appel-peren hazelnoottaart
  • Vegan chocolade cheesecake
  • Zomerse watermeloen pizza

Hiernaast zijn er natuurlijk ook nog enkele andere aanpassingen gedaan, die vooral mij zullen opvallen. Zoals de kwaliteit van het papier en hier en daar een nieuwe foto. Verder is de inhoud nog steeds zoals jullie dat van PUUR ZOET gewend zijn en ben ik er ontzettend trots op.

Je bestelt PUUR ZOET o.a. hier voor €22,50!

Ik laat eerst even een aantal foto’s zien om je een idee te geven van de binnenkant, maar daaronder vind je nog eens op een rijtje wat je exact van het boek kunt verwachten.

Wat kun je verwachten? Met PUUR ZOET laat ik je zien dat een gezonde lifestyle en bakken makkelijk samen kunnen gaan. Het boek trapt af met een aantal goede tips & trucs om elk baksel gemakkelijk een slag gezonder te maken. Daarna geef ik informatie over alle ingrediënten die in het boek worden gebruikt en welke uitwerking ze hebben op je baksel, dan weet je precies hoe je ze kunt vervangen zodat het aansluit op jouw voedingspatroon of intolerantie. Na deze inleidende hoofdstukken ben je er helemaal klaar voor: BAKKEN MAAR!

In het eerste hoofdstuk vind je meer dan 15 makkelijke basisrecepten waar je zelf mee kunt variëren. Dat hoofdstuk wordt opgevolgd door Ontbijt, Tussendoor, Koek, Taart, Feest en Toetjes! In totaal 84 lekkere en bewuste zoete bakrecepten gemaakt met pure en voedzame ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kunt krijgen. Van fruitige ontbijttaartjes, smoothies en smeuïge kaneelkoeken van kikkererwten, tot een epic pannenkoekentaart, wittebonen-kokosblondies en kidsproof lava cakes.

  • Gezond bakken is écht niet moeilijk
  • Met 80 lactosevrije én glutenvrije recepten (waarvan 60 vegan!)
  • Makkelijke recepturen en toegankelijke ingrediënten

Uitgeverij: Forte Culinair  |  Aantal pagina’s: 192  |  Paperback|  Verkrijgbaar sinds: januari 2021

Je bestelt PUUR ZOET o.a. hier voor €22,50!