Waar ben je naar op zoek?

Bakken met groenten

Bak jij wel eens met groenten? Het klinkt misschien reuze gezond, maar dat hoeft het niet per se te zijn.

Zoetrecepten

Bakken met avocado

Avocado, een groen wondermiddel in de wereld van het gezondere bakken. Koekjes, pannenkoeken, chocolademousse, taart, je kunt er van alles

Zoetrecepten

Wat is het verschil tussen agar-agar en gelatine?

Zowel agar-agar als gelatine zijn bind- of geleermiddelen. Ze zorgen ervoor dat vloeistoffen gebonden worden en je baksels opstijven. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen en die vind je hier.

Zoetrecepten

De beste en lekkerste food hotspots in Londen

Na mijn boeklancering glipten we er vier dagen tussenuit om van het mooie Londen te genieten. Ik heb meerderen van jullie beloofd om de beste en lekkerste food hotspots in Londen snel te delen, dus hier komen ze.

Zoetrecepten

Bakken met agar-agar

Vandaag vertel ik je alles dat je altijd al wilde weten over agar-agar. Hoe gebruik je agar-agar, in welke verhouding en wanneer moet je het juist niet gebruiken?

Zoetrecepten

Bakken met gelatine

Wat is gelatine? Waarom zou je ermee bakken? Of niet? En wat moet je gebruiken als je geen gelatine wilt eten? Ik ga het je allemaal uitleggen!