Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Waar ben je naar op zoek?

Zoetrecepten

Vegan gember-citroencheesecake (raw)

We zijn er logischerwijs minder mee bezig dan normaal, maar het is bijna Pasen! Dat vraagt om een lekker taartje, dus maakte ik deze raw vegan gember-citroencheesecake.

Zoetrecepten

Appel-peren hazelnoottaartje

Tijdens deze gekke en moeilijke dagen trakteer ik jullie op een zá-lig en verantwoord appel-peren hazelnoottaartje. Ideaal als je geen bloem hebt kunnen bemachtigen tijdens de strijd bij Albert Heijn. 

Zoetrecepten

Mandarijn-yoghurtcake (glutenvrij)

Wil je eens mandarijnen in een baksel verwerken? Dan is deze gezonde mandarijn yoghurtcake een topper voor jou. Voedzaam en heel lekker!

Zoetrecepten

Frambozen-kamille thee (roze rust)

Deze friszoete frambozen-kamille thee is mineraliserend en rustgevend, dus je mag het ook wel roze rust noemen. Ook heerlijk als zelfgemaakte ijsthee!

Zoetrecepten

Kruidige appelroosjes karameltaart

Wil jij veel mensen blij maken op een verjaardag? Maak dan deze absoluut ver-ruk-kel-ijke kruidige appelroosjes karameltaart met walnoten. Echt een winnaar!

Zoetrecepten

Anijs boterkoek

Anijs boterkoek. Als je op zoek bent naar een bijzonder maar ontzettend simpel hapje bij de koffie dat het bij iedereen goed doet.

Zoetrecepten

Meringue frambozen-kokosplaatkoek

Deze meringue frambozen-kokosplaatkoek is het ultieme kerstdessert. Weinig ingredinten, een korte bereiding en instant kerstvibes!

Zoetrecepten

Blondies met pecannoten

Blondies hoeven niet per se witte chocolade te bevatten, maar deze doen dat wel. Heerlijk smeuïge blondies met pecannoten, uit Het Makkelijke Bakboek van Rutger van den Broek.