Ga naar de inhoud
Mega snel bananenbroodgebakje
Makkelijk 27 mei 2020

Mega snel bananenbroodgebakje

Mega snel bananenbroodgebakje

Onverwachts bezoek in aantocht en jij hebt niks in huis.. Behalve dat restant bananenbrood dat je afgelopen week hebt gebakken? Mooi! Want met deze tip tover je binnen 5 minuten dit mega schattige bananenbroodgebakje tevoorschijn.

Het enige dat je nodig hebt is een paar plakjes bananenbrood, slagroom en fruit. Eigenlijk te makkelijk voor woorden, maar ik vond het idee zo leuk dat ik het toch ter inspiratie met jullie wil delen. Je kunt dit natuurlijk met nog veel meer dan bananenbrood doen, denk ook aan suikerbrood, brioche of welke soort cake/zoet brood dan ook. Je kunt er ook speciaal een bananenbrood voor bakken, omdat het op deze manier veel leuker presenteert.

Ik maakte dit mega snelle bananenbroodgebakje met mijn meest recente recept voor bananenbrood, die niet gezonde variant. Verder staan er ook nog tal van gezondere, glutenvrije en lactosevrije bananenbroodjes op Zoetrecepten waarmee je dit kunt maken. Kies voor gewone slagroom of klop lekker wat kokosslagroom op! Ga je liever voor een gezonder of bewuster bananenbroodgebakje? Daar heb ik ook genoeg bananenbroodrecepten voor:

Bananenbrood gebakje

Bananenbrood gebakje

Mega snel bananenbroodgebakje

recept
Mega snel bananenbroodgebakje

Met dit recept tover je binnen 5 minuten dit mega snelle bananebroodgebakje tevoorschijn. Ideaal voor onverwachts bezoek!

5 minuten
4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, dat geldt ook voor de kokosslagroom (maar je kunt het ook vervangen door ahornsiroop).
  2. Beleg elke plak bananenbrood rijkelijk met slagroom.
  3. Versier met rood fruit en serveer meteen!

Enjoy zoetjes

Heb jij dit "Mega snel bananenbroodgebakje" -recept gemaakt? Show het resultaat via Instagram (@zoetrecepten)

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *