WINACTIE! Powerfood – Rens Kroes

Zoetrecepten

 

Zoetrecepten bestaat 1 jaar en wie jarig is trakteert, dus heb ik een hele leuke winactie voor jullie bedacht! Ik ben gek op kookboeken. Die rush die door mijn lichaam gaat als er een mooi nieuw bakboek op de mat valt, om vervolgens ’s avonds heerlijk mee op de bank te kruipen en inspiratie op te snuiven: ik kan er geen genoeg van krijgen!

Ik heb er lang over na gedacht welk boek ik voor dit (voor mij) speciale moment weg zou willen geven. Een boek dat representeert waar ik het aankomende jaar ook meer naartoe wil met Zoetrecepten: makkelijk, gezond, genieten en natuurlijke ingrediënten. Wie anders is een meer inspiratievolle healthqueen dan Rens Kroes, met haar boek Powerfood?! Een boek vol heerlijke, gezonde recepten. Recepten voor een luie dag, een sporty dag of een zondig dagje. Een goede afwisseling tussen genieten van het leven, vaak genoeg een dansje wagen, een keer een lekker frietje eten, maar ook goed voor je lichaam zorgen. Alleen al door het lezen van Powerfood kreeg ik onwijs veel energie en zin om aan de slag te gaan. In het boek staan recepten voor het ontbijt, lunch, snacks, spreads, drinks, diner en natuurlijk sweets. Niet alleen maar zoet dus, maar hier toch een paar zoete highlights:


WINACTIE POWERFOOD RENS KROES

Wil jij dit heerlijke boek winnen? Check dan onderstaande punten:

  1. Like Zoetrecepten op Facebook of Instagram!
  2. Én laat in een reactie achter van welk zoet recept jij graag een healthy variant op Zoetrecepten.nl zou willen zien!

Succes! Op zondag 7 december wordt de winnaar bekend gemaakt, wie weet krijg jij dus nog een extra Sinterklaascadeau’tje!

2 antwoorden op “WINACTIE! Powerfood – Rens Kroes

  1. Wat een leuke winactie! Daar kan ik geen nee tegen zeggen als gezonde foodie freak!
    Dit boek staat op mijn verlanglijstje, dus je zou me er heel erg blij mee kunnen maken!

    Ik hou ontzettend veel van koken en van lekker gezond eten! Zelf ben ik verknocht aan healthy receptjes en probeer ik elke dag iets te maken. Heb het eerste boek van Rens al heel veel gebruikt en ik ben helemaal fan!!

  2. Hi! Ik heb het boek al zo vaak voorbij zien komen en ik wil het altijd zo graag hebben. Ik blader er altijd doorheen en vind de foto’s erbij ook super mooi! Mijn moeder en ik proberen af te vallen, zij is altijd de gene die kookt, en als ze op geen gezond avondetens idee kan komen geeft ze op en kookt ze maar pasta ofzo… wat ik echt zonde vind. Ik wil haar met dit boek verassen en samen weer gezond gaan eten!