Ga naar de inhoud
WINACTIE: Nordic Ware Bavaria Tulband
Zoete inspiratie 14 maart 2015

WINACTIE: Nordic Ware Bavaria Tulband

WINACTIE: Nordic Ware Bavaria Tulband

 

De Nordic Ware tulbanden, ik ben er al een tijdje verliefd op. Mijn eerste Nordic Ware was de Heritage vorm waar ik een lactosevrije chocoladetulband met salted caramel in maakte. Terwijl ik mij berraadde op een volgende Nordic Ware aankoop, werd ik benaderd door Kookpunt.nl. Omdat maart op Kookpunt.nl de maand van ‘Bakken en Bonen‘ is, mocht ik een tulbandvorm uitkiezen! Wat een timing. Ik heb er minstens een week over gedaan, kiezen is niet mijn sterkste kant. Wat zouden mijn lezers het leukst vinden? Mini tulbandjes, bonbons vormpjes, of toch een grote tulband…. Het werd deze beauty: Nordic Ware Bavaria tulband. I hope you like it, want ik mag er eentje weggeven!

Waarom Nordic Ware?
Nordic Ware, een Amerikaans familiebedrijf sinds 1946, staat bekend om haar kwaliteit. Bij veel tulbanden is het dramatisch om de cake goed los uit de tulbandvorm te krijgen, bij de Nordic Ware vormen heb ik daar nog nooit last van gehad. Je zou er je best voor moeten doen om er eentje verknallen ;). Dit komt doordat de bakvormen van de platinum serie zijn: zware bakvormen van gietaluminium, met een anti-aanbaklaag. Dit zorgt voor perfecte details, gelijkmatige bruining en ideale bakresultaten! Daar zijn mijn sinaasappeltulband en chocoladetulband het levende voorbeeld van.

Het enige nadeel: deze prachtige vormen moet je niet in de vaatwasser stoppen, daar kan het gietaluminium door aangetast raken. Zonde, dus niet doen! Je hebt hem met de hand zo schoongemaakt.

Winactie!
Zoals ik al zei, ik hoop dat jullie deze vorm net zo mooi vinden als ik en er veel inspiratie van krijgen. Want ik mag er een weggeven!

Mijn vraag aan jou is: Wat zou jij maken in deze Nordic Ware Bavaria tulband?

Laat het achter in een berichtje onder deze post/of het Facebookbericht en in het laatste weekend van maart zal ik de gelukkige winnaar bekend maken. Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen! Vind jij een andere tulband mooier? Snuffel dan eens rond op Kookpunt.nl tussen de andere prachtige tulbanden!

En pssssst. Ik vind het natuurlijk extra leuk wanneer jullie mij liken op Facebook, of volgen via Instagram, Pinterest of Twitter.

Deze winactie is inmiddels gesloten.

 

Bron foto: Nordic ware

 

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *