Ga naar de inhoud
Vijf vragen aan Rudolph van Veen (24Kitchen&Cottages)
Zoete inspiratie 01 april 2015

Vijf vragen aan Rudolph van Veen (24Kitchen&Cottages)

Vijf vragen aan Rudolph van Veen (24Kitchen&Cottages)

 

Ben jij een echte kook- of bakliefhebber? Grote kans dat jouw tv regelmatig op 24Kitchen staat. Lekker thuis vanaf de bank van de heerlijkheden van 24Kitchen genieten is natuurlijk fijn. Maar zou het niet heel leuk zijn om dit in real life te kunnen doen? En dan wel een heel weekend lang? Dan kan ik je blij maken: 24Kitchen organiseert het eerste culinaire vakantieweekend ‘24Kitchen&Cottages’. Een culinair weekend, samen met alle 24Kitchen chefs, in Center Parcs in Zeewolde. Tijdens dit weekend kun je talloze kookcolleges en workshops van jouw favo 24Kitchen chefs, foodtrucks, foodfilms en food wellness beleven. Ontzettend veel leuke en culinaire activiteiten, dat wordt nog lastig kiezen. Deze programma elementen trokken direct mijn aandacht:

 • Workshop hartige macarons: mijn favo koekje in een hartig jasje.. Spannend!
 • Kookcollege Smaakvrienden: welke ingrediënten zijn een gouden combinatie?
 • Vraag ’t de chef: stel de vraag die je altijd al had willen stellen aan de 24Kitchen chefs
 • Kookcollege Chocolaterie van Rudolph van Veen, oh yes!
 • En natuurlijk de delicatessenmarkt & Foodtruck Festival
 • Check het programma voor nog veel meer toffe activiteiten!

Need I say more? Ik zou dit voor geen goud willen missen en deel samen met zoete medebloggertjes Laura van Laura’s Bakery en Lian van Cakeje van eigen deeg een gezellige cottage! Als voorpret mocht ik mijn favo 24Kitchen chef, Rudolph van Veen (who else?!) vijf vragen stellen:

Hoe zijn jullie tot het idee van 24Kitchen&Cottages gekomen en wat maakt het uniek?
Afgelopen najaar werden wij als chefs van 24Kitchen benaderd door de evenementenorganisator Brand New Live, met het idee om een culinair weekend te organiseren. Voor ons een unieke kans om met andere kookliefhebbers aan de slag te gaan en hun enthousiasme te laten toenemen. Wat het echt uniek maakt is dat iedereen een heel weekend weg is en op het park blijft slapen. Echt een vakantieweekend, met alleen maar liefhebbers van koken en eten.

Wat mag ik als groot liefhebber van de zoete keuken absoluut niet missen tijdens dit event?
We bieden een grote variatie aan van kookworkshops- en kookcolleges tijdens het weekend. Ik kijk erg uit naar het college Warka van Mounir. Hij laat je zien hoe je dit flinterdunne deeg maakt wat in de Arabische keuken zowel voor zoete als hartige gerechten wordt gebruikt. En natuurlijk nodig ik iedereen uit om naar mijn kookcollege over chocolade te komen.

Was het een moeilijk proces om te bepalen wat wel of niet in het programma zou worden opgenomen? En waar kijk je zelf het meeste naar uit?
De uitdaging is om een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen, voor ieder wat wils. Of je nou jong of oud bent, een thuiskok of een geoefend hobbykok. We hebben geprobeerd met iedereen rekening te houden.

Wat zijn naast 24Kitchen&Cottages jouw favo foodevents van 2015, oftewel waar moeten we zeker heen dit jaar?
Ik heb een hele brede interesse en wanneer ik er tijd voor heb bezoek ik graag zo veel mogelijk evenementen.

Na alles dat jij al hebt bereikt, wat zie jij nog als een echte uitdaging voor de toekomst?
Koken blijft voor mij altijd het uitgangspunt, maar ik zoek naar nog meer mogelijkheden om dichter bij de mensen te komen.  Dit najaar reis ik door het land met een theatershow die helemaal in het teken staat van Kerstmis.

24Kitchen&Cottages in het kort
Wat: een culinair weekendje weg
Waar: Center parcs Zeewolde
Wanneer: 17 t/m 20 april
Voor wie: iedereen die van koken / bakken houdt!
Meer info vind je hier!

Kom ik jou misschien tegen tijdens dit gezellige culinaire weekend?

24Kitchen&Cottages_Key Visual_DEF

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

4 berichten over “Vijf vragen aan Rudolph van Veen (24Kitchen&Cottages)

 1. Heb stad en land afgelopen voor een kegel van tempex waar jij het fruit voor kerstmis op geprikt hebt. Nergens te koop.
  Graag advies waar je zo iets kunt kopen of bestellen .
  Anders kan men niks met dat recept
  Vriendelijke groet

 2. Hoi,
  Ik heb een vraag over recepten die gemaakt worden zoals o.a mouse enz..waar gelatine blaadjes in verwerkt worden.
  Ik gebruik geen gelatine in mijn recepten deze moeten kosher of halal geen dierlijke botten enz..zijn, waardoor ik ook beperkt bent om bepaalde recepten te maken waar gelatine in wordt verwekt en toch hiervan zou willen maken en toch de stevigheid behoudt.
  Hebben jullie een alternatief hiervoor wat ik in plaats van gelatine blaadjes iets anders kan gebruiken?

  Met vriendelijke groet,

  Petra

 3. nu ik heb het ijs gekocht van rudolph van 1,89 per bakje en wat viel het tegen en dan die prijs voor zo,n klein bakje geen aanraden
  de noten waren muf en de data was tot 2018 dus daar ligt het niet aan zonde van mijn geld en het was voor de verjaardag kleindochter maar geen succes mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *