Ga naar de inhoud
WINACTIE! Dropchocoladeballen
Zoete inspiratie 18 december 2014

WINACTIE! Dropchocoladeballen

WINACTIE! Dropchocoladeballen

 

Jullie zagen ze al eerder voorbij komen op de sociale media van Zoetrecepten: de dropchocoladeballen van MEENK. Drop in een chocojasje. In Nederland is het een nieuw concept, maar in Scandinavië zijn deze dropchocoladeballen al tijden een hit.

Dat móest ik natuurlijk uitproberen. Ik ben gek op drop en hou ook erg van chocolade, maar de combinatie daarvan leek me drie keer niks. Niets was minder waar. Ik vond ze verrassend lekker! Iedereen die mijn huis in kwam liet ik een paar balletjes proeven en was positief verrast. En nu mag ik jullie ook laten proeven! Dus wil jij met Kerst eens wat anders op tafel zetten dan de standaard kerstkransjes? Dan heb je geluk! Ik mag van MEENK drie pakketjes van deze dropchocoladeballen weggeven aan mijn lieve lezers.

De pakketjes bestaan uit de volgende smaken:

  • Drop + Chocolade: een zoet dropje met een laagje Belgische melkchocolade.
  • Drop + Chocolade + Krokant laagje: een zout dropje, ondergedompeld in Belgische melkchocolade met een krokant suikerlaagje als finishing touch.
  • Drop + Chocolade + Salmiak: een zoet dropje omhult met Belgische melkchocolade en vervolgens bestrooid met een snufje salmiakpoeder.

Durf jij het aan om je tanden in deze drie spannende combinaties te zetten? Laat dan onder dit artikel achter welke smaak jou het lekkerste lijkt en wie weet ligt er voor de Kerst nog een pakketje met drie soorten dropchocoladeballen bij je in de bus!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. DE WINNAREN ZIJN PER MAIL OF PER FACEBOOK INBOX BENADERD.

Meer weten? Kijk dan hier.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *