Ga naar de inhoud
WINACTIE: 10x Reddy Zoete Keuken
Zoete inspiratie 28 december 2014

WINACTIE: 10x Reddy Zoete Keuken

WINACTIE: 10x Reddy Zoete Keuken

 

Bakken met olie is best wel even wennen, want in Nederland doen we dat niet zo vaak. In Amerikaanse recepten wordt juist veel gebruik gemaakt van neutrale oliën, zoals zonnebloemolie. Dat is niet mogelijk in alle soorten recepten, maar in een cake-, muffins- of pannenkoekenbeslag is een olie vaak een betere keuze.

Maar waarom zou je boter dan vervangen door olie? Door het gebruik van olie krijg je een zachtere en luchtigere structuur. Dit komt doordat boter op kamertemperatuur een vaste massa heeft en olie niet. Daarnaast zitten oliën vol met onverzadigde vetten, terwijl boter vol zit met verzadigde vetten.

Wil je boter door olie vervangen? Hou dan deze verhouding aan: 100 gram boter = 90 milliliter olie.

Reddy Zoete Keuken
Reddy heeft onlangs een nieuwe soort olie uitgebracht: Reddy Zoete Keuken. Een zoete olie die speciaal geschikt is voor de bereiding van zoete gerechten zoals cakes, pannenkoeken en muffins. Door de bijzondere samenstelling van verschillende soorten oliën (maïs-, zonnebloem- en palmolie) en een natuurlijk aroma, geeft de olie van nature een zoetere smaak aan je baksels. Ideaal!

Ik dook de keuken in om verschillende recepten uit te proberen met Reddy Zoete Keuken:

De resultaten waren supergeslaagd. De muffins waren heerlijk zacht en fluffy, terwijl de tulband en de Red Velvet cake lekker klef, maar ook luchtig waren.

Wil jij Reddy Zoete Keuken ook uitproberen? Zoetrecepten mag 10 flessen weggeven! Laat onder dit artikel achter welk recept jij uit zou willen proberen met Reddy Zoete Keuken en wie weet sta jij in het nieuwe jaar heerlijk met deze zoete olie te bakken!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN.

Meer weten over Reddy Zoete Keuken? Of op zoek naar meer recepten? Klik dan hier!

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

5 berichten over “WINACTIE: 10x Reddy Zoete Keuken

  1. Ik ga het zeker uitproberen bij het maken van oliebollenbeslag. Ben benieuwd of dit mijn hoog gewaardeerde oliebollen nog kan verbeteren! Oudejaarsdag de grote ‘proef’ op de som!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *