Ga naar de inhoud
Things I like #9
Food nieuws 26 februari 2017

Things I like #9

Things I like #9

De eerste things I like in 2017 staat weer vol LEKKERS. Om cadeau te geven, voor je bruiloft of om de dag na Valentijnsdag van te snoepen. Benieuwd? Lees mee welke leuke nieuwe dingen mij opvielen afgelopen maand.

Begin februari was ik met mijn zus naar de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Naast alle therapeutische zooltjes, mini-trampolines, gedroogde insecten en superfoodrepen stond er ook een merk waar ik al fan van was: Ridiculously Good Chocolate. Zoals de naam al zegt, echt belachelijk lekker. Het zijn organic raw chocolate bonbons, zonder geraffineerde suikers, lactose, gluten, conserveermiddelen etc., maar mét drie hele fijne vullingen. Ik kocht deze giftbox en MOEST dit met jullie delen. Los van de 8 bonbonnetjes zit er ook een zakje zaadjes bij voor een veldboeketje. Te leuk.

IMG_5293

I’m in love. Voor deze schetige mokjes zet ik elke ochtend met liefde mijn wekker. Ze zijn trouwens van Pluk Amsterdam, een webshop om zeker eens vaker te checken.

1

Mona weet hoe je een meisje moet verrassen op Valentijnsdag. Met chocola, fudge en gezouten karamelvla. De vla heeft een echte goede salted caramelsmaak, dus ik ben fan! #foodpost

IMG_5149

Wie zegt er nee tegen een trouwtaart bestaande uit Tony’s witte chocolade repen? Juist, niemand. De twee lucky dames in kwestie dus ook niet. Zij kregen deze taart op hun bruiloft, omdat Tony’s wat te vieren heeft. Alle ingrediënten van de witte chocolade repen zijn sinds eind 2016 traceerbaar en twee soorten Tony’s witte chocolade zijn daarom nu overal verkrijgbaar. Uiteraard een witte reep puur sang én mijn favo: witte chocolade met fruitige stukjes framboos én ’n royale schep knettersuiker. HIEP HOI. Check hier de video.

De taart werd gemaakt door de chicks van Life of pie in samenwerking met Studio Mals voor de niet eetbare delen.

170216_TONYS_Trouwtaart_foto_5

Jaaaa, het kan weer! Ontwerp je eigen Nutella pot, met gepersonaliseerd etiket. Ik kreeg er vorig jaar al eentje van een vriendinnetje en heb mijn eigen bestelling ook al snel geplaatst. De Nutella liefde zit diep.

1-Nutella

Dat was ‘m weer! Mis ik nog fantastisch nieuws? Laat het me weten!

 

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

2 berichten over “Things I like #9

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *