Ga naar de inhoud
CHEESECAKE LOVERS GEZOCHT!
Zoete praatjes 27 februari 2017

CHEESECAKE LOVERS GEZOCHT!

CHEESECAKE LOVERS GEZOCHT!


Joehoe, lieve cheesecake lovers! Ik heb jullie nodig voor een hele gave actie van Philadelphia. Een tijdje geleden zagen jullie al dat ik deze lekkere glutenvrije frambozen Philadelphia cheesecakejes met Rutger maakte. Dit keer mogen jullie ZELF aan de slag met een Philadelphia cheesecake recept, als mijn bloginsiders.

Als bloginsider ontvang je een verrassingsbox van Philadelphia! Met behulp van deze box kan jij aan de slag met het maken van jouw ultieme cheesecake. Uit alle inzendingen mag ik een winnaar kiezen, die een hele fijne prijs ontvangt: een High Tea-voucher voor twee personen. Hoe leuk is dat?!

PHILADELPHIA
Jullie weten het: ik ben een waanzinnige cheesecake addict en kan nooit genoeg cheesecakes uitproberen. Ik vind het daarom té leuk dat jullie als mijn insiders zelf aan de slag gaan met Philadelphia. Philadelphia is een hele fijne soort roomkaas waarmee je easy de lekkerste cheesecakes kunt maken. Het is lekker fris en zorgt voor die perfecte romige structuur zoals dat heurt in een goede cheesecake. Maar dit mag jij allemaal zelf ondervinden als je geselecteerd wordt als mijn bloginsider.

HOE HET WERKT
Om kans te maken op een plekje in mijn bloginsidersteam kun je je opgeven. Als geselecteerde bloginsider krijg je een toffe verrassingsbox van Philadelphia thuis gestuurd. Je voert daarbij 3 kleine opdrachtjes uit op Facebook en/of Instagram met de hashtag #MijnPhiladelphiaCheesecake. Zodra je als insider geselecteerd bent zal dit verder worden toegelicht. Als alle opdrachtjes zijn uitgevoerd mag ik een winnaar kiezen. Ik heb nu al ZOVEEL zin in jullie cheesecake creaties!

MELD JE AAN
De inschrijvingen zijn gesloten! Er zijn inmiddels meer dan voldoende aanmeldingen binnen. Als je bent geselecteerd ontvang je persoonlijk bericht.

Dit is een samenwerking met Philadelphia. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *