Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Things I like #3

Zoetrecepten

Afgelopen weken heb ik weer een aantal leuke dingen gespot, gezien en geproefd die ik met jullie wil delen, dus het is weer tijd voor een nieuwe things I like! Onder andere over pepernoten, kookboeken en fijn keukengerei. Lees je mee?

Ik ben simpelweg in love met deze hartjes handdoeken haakjes. Ik heb er zelf meerdere in de kleuren mintgroen en ze waren één van de eerste dingen die ik kocht voor ons nieuwe huis afgelopen jaar. Logisch? Nee, maar zo werkt dat soms nu eenmaal. 😉handdoek haakje hartje

Ken jij de pepernotenfabriek al? Deze winkel opende precies een jaar geleden in Amsterdam en inmiddels zitten ze al op veel plekken in Nederland. In deze winkel kun je een breed scala aan smaken pepernoten scoren. Superleuk voor de echte pepernotenlovers, voor in je surprise of als je gewoon eens zin hebt in een ander smaakje.

De peperotenfabriek

 

Op 28 september was ik bij de boekpresentatie van Miljuschka Witzenhausens’ kookboek Food trucks. Een kookboek gebaseerd op haar programma over food trucks in Amerika, op 24 Kitchen. In het boek schrijft ze gepassioneerd over haar belevingen en komen de lekkerste street food gerechten naar voren, waarvan velen rechtstreeks uit de Amerikaanse food trucks. Stoere, bijzondere recepten, zoals ik die in Nederland nog niet veel voorbij zie komen. De bojo cheesecake die ik op de boekpresentatie mocht proeven was bizar lekker en de rest van het boek belooft niets minder!

Foodtrucks Miljurschka

Ik spotte vorige week weer onwijs veel nieuwe vrolijke producten bij de Hema. Wat vinden jullie van dit mooie goud-koperen kookgerei en deze vrolijke roerlepels? I like!!

Vrolijk keukengerei Hema

 

Ok, hier word ik blij van: two chicks eiwit. Oftewel vloeibaar eiwit in een flesje! Het flesje bevat vijftien eiwitten, die afkomstig zijn van vrije uitloop kippen. Perfect voor meringues, skinny pannenkoekjes, luchtige cakes of deze lekkere kokoskoeken. De eiwitten zijn gepasteuriseerd en hierdoor zijn  ze een paar dagen houdbaar nadat je de fles hebt geopend. Deze chicks zijn gewoon te koop in de Albert Heijn voor €3,99 (500 ml).

PicMonkey Collage.jpga

Bekijk ook

3 antwoorden op “Things I like #3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *