Ga naar de inhoud
Weekend inspiratie: Halloween
Zoete inspiratie 30 oktober 2015

Weekend inspiratie: Halloween

Weekend inspiratie: Halloween

De weekend inspiratie van deze week móet natuurlijk wel in het teken staan van Halloween! Ook al doe ik daar zelf vrij weinig aan, ik kan genieten van alle toffe baksels de ik om me heen zie verschijnen. Daarom heb ik een aantal van de leukste creaties van andere bloggers voor jullie op een rijtje gezet. Wat mij opviel? Bijna elk baksel kijkt je aan…

Dit vind ik een cool idee! Het pompoenige én het griezelige van Halloween in één. Maar vooral een hele lekkere kruidige pompoentaart van Martha Stewart.

Spinnenweb pompoentaart

 

Eenmaal oog in oog gekomen met deze chocolade monsterkoekjes, krijg ik vooral heel veel zin om hén op te eten. Wie is nou het monster?

Chocolade monsterkoekjes

 

Hoe leuk zijn deze Halloween mummy cupcakes? Pimp een simpele (chocolade)cupcake, met wat botercrème en fondant om tot deze mummie’tjes.

Hallowween mummy cupcakes

 

Oh, again: het water loopt me in de mond bij het zien van deze kleine pompoen cheesecake truffels. Deze truffels gaan definitely op mijn to-bake lijstje!

Pompoen cheesecake mummies truffels

 

Aaaah, eigenlijk zijn deze monsterkoekjes te lief voor Halloween. Maar ik vond ze zó leuk dat ze niet mochten ontbreken in dit lijstje.

lieve monster koekjes

 

Zelf ga ik dit weekend aan de slag om onderstaande meringue spookjes te maken. Ze zijn een onderdeel van mijn nieuwe epic bakproject! Meer verklap ik nog niet.

Meringue spookjes

UPDATE. Check hier mijn ultieme Halloween baksel: een chocolade spookjestaart.IMG_9785

Ga jij ook in Halloween thema bakken dit weekend?

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

3 berichten over “Weekend inspiratie: Halloween

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *