Mijn 10 #foodconfessions

Zoetrecepten

De afgelopen tijd zag ik bij veel foodbloggers de hashtag #foodconfessions voorbij komen. De confessions begonnen bij Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Ik deel niet heel vaak persoonlijke berichten, maar ik vond dat het tijd was om met de billen bloot te gaan. Check hier mijn ultieme food confessions!

 

1. Ik ben gek op brood. Brood voor ontbijt, brood voor lunch, brood voor avondeten. Het liefst een lekkere snee zuurdesem, met een laag roomboter en een beetje zout. Mmmm!

2. En als ik dan een broodje eet, of een pizza, dan wil ik op elke hap een beetje van elk beleg én een stukje korst proeven. Voorbelegde broodjes (of sushi handrolls..) haal ik uit elkaar en beleg ik opnieuw zodat alles gelijkwaardig verdeeld is. Jammie!

3. Ik hou niet van ijs. Ik herhaal: ik hou niet van ijs. Waterijsjes uitgezonderd!

4. Ik heb een grote voorliefde voor de aardappel in de gefrituurde vorm. Ik word ook wel het frietjes- of chipsmonster genoemd door familie en vrienden. #zwartgat

5. Ik hou van koolzuurhoudende dranken. Zelfs bij mijn ontbijt drink ik graag een glaasje spa rood of cola.

6. Ik lust geen koffie en snap niks van de Starbucks liefde. Ik ga alleen naar Starbucks voor de white chocolade raspberry swirl cheesecake.

7. Mijn favo ontbijt is een boterham met pindakaas en vruchtenhagel (of hagelslag).

8. Kokoskoekjes maak ik meestal alleen omdat ik cravings heb naar het eten van het beslag. Het rauwe ei maakt me dan even helemaal niks uit.

9. Melk of pure chocolade laat ik gemakkelijk staan, maar ik ben gék op witte chocolade. Daar blijf ik van eten tot ik misselijk ben.

10. Ik draai mijn hand niet om voor chips of saucijzenbroodjes bij het ontbijt, vooral als ik brak ben, maar heel stiekem kun je me hier wakker voor maken.

 

Zo, mijn confessions zijn eruit! En wat zijn jouw foodconfessions? Ik ben benieuwd!