Ga naar de inhoud
WINNEN: Zoet & Shoot van Linda Lomelino
Reviews 03 oktober 2015

WINNEN: Zoet & Shoot van Linda Lomelino

WINNEN: Zoet & Shoot van Linda Lomelino

Jaaaa, het is zo ver! Oktober is de maand dat ik de verjaardag van Zoetrecepten vier. Eigenlijk is dat niet exact de maand dat ik daadwerkelijk ben begonnen met bloggen (dat was een aantal maanden eerder), maar wel het moment waarop Zoetrecepten haar echte look and feel kreeg en ik jullie elke week met minstens één recept verblijdde. Vanaf dat moment ging het hard. Zoetrecepten is alleen maar gegroeid en wordt inmiddels maandelijks door meer dan 90.000 bezoekers bezocht. Ik ben daar zo ontzettend trots op!

En dat alles dankzij jullie, mijn zoete lezers! Voor jullie doe ik het immers. Daarom vind ik het superleuk dat ik het tweejarig bestaan van Zoetrecepten mag vieren door twee stuks van mijn favo bakboek van 2015 weg te geven: Zoet & Shoot van Linda Lomelino!

 

Goodies Linda Lomelino

Ik ben laatst al los gegaan over dit prachtige bakboek in een uitgebreide review. Lees deze dus vooral ook even. In het kort kun je dit verwachten: originele recepten, tips voor decoreren en stylen, waanzinnige foodfoto’s én als extra’tje doet Linda een boekje open over haar foodfotografie. Een boek waardoor je onmiddellijk naar de keuken wil rennen om te starten met bakken.

Hoe je deze prachtexemplaren kunt winnen? Ik verloot er eentje op mijn blog én via mijn Instagram account. Laat op één van deze plekken (op allebei mag ook, maar dat vergroot je winkans niet) een leuke reactie achter en over twee weken zal ik op eerlijke wijze de winnaars kiezen. Hieper de piep.. EN DE WINNAARS ZIJN:

Kirsten Steins

Rvtilborg (Instagram winnaar)

@winnaars, gefeliciteerd! Stuur mij een berichtje via het contactformulier met je adresgegevens en dan komt het boek zo snel mogelijk jouw kant op.

Titel: Zoet & Shoot
Auteur: Linda Lomelino
Uitgeverij: Kosmos uitgevers

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

67 berichten over “WINNEN: Zoet & Shoot van Linda Lomelino

  1. Hee Mariette,
    Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees al je Zoetrecepten al een jaar met heel veel plezier èn watertandend! Op nog een heleboel jaartjes meer 😀
    Lieve groetjes, Kim

  2. Gefeliciteerd!! en idd ik heb even de blog van Linda Lomelino bekeken en wat maakt zij ook lekkere taarten ed. zeg. Om van de watertanden.
    Het lijkt me een mooi boek met bijzondere foto’s, ze heeft echt een eigen stijl! Mooi boek!!!!

  3. Gefeliciteerd en dat er nog vele jaren mogen volgen. Nieuwe recepten zijn altijd welkom en de fotografietips kan ik helemaal goed gebruiken

  4. Gefeliciteerd!!!! Ik heb inmiddels veel van je recepten uitgeprobeerd en roep bij alle complimenten je website 🙂

    Op naar een geweldig nieuw blogjaar!

    Groetjes Jennifer

  5. Allereerst van harte gefeliciteerd met het twee jarig jubileum van zoet recepten. Graag wil ik je complimenteren met je leuke blog en de mooie fotos. En wat een prachtig boek geef je weg. Vooral door de combinatie van bakken en stylen & fotograferen. Het bakken begint al een beetje te lukken bij mij, maar om het mooi op de foto te krijgen dat vind ik echt een grote uitdaging. Ik zou het super vinden om dit boek te winnen!

  6. Wat een ZOETe prestatie! Ik wil niet ZOETsappig doen maar als een echte SWEET tooth zou ik ontzettend blij zijn met dat heerlijk SÜSS boek.

  7. Gefeliciteerd! Wat een feest🎉🎉 dat moet gevierd worden!
    Ik kijk altijd weer met veel nieuwsgierigheid op je instagram en je site.
    Ik hou zelf erg veel van bakken en wil hierin graag groeien en leren dus dit boek is ene uitkomst voor mij.

  8. Ik volg je sinds ik op het foodtruck festival deze zomer verse kokosmacronen had gegeten mijn man was er verzot op!IK bak/braad/kook vaak dus dacht dit moet ik zelf ook kunnen maken!Ben gaan zoeken naar een recept en voila!Sindsdien ben ik een trouwe volger van je blog en instagram heb al verschillende recepten uit geprobeerd en ook regelmatig de zoete praatjes geraadpleegt!Ik zou dan ook dolgraag dit prachtige boek willen winnen!En hopelijk mogen er nog vele jaren volgen met heerlijke recepten van jou!!!!

  9. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Hoe ziet jouw lijst eruit met bakwensen? De lijst in mijn receptenboek wordt steeds langer.
    Ik las (nogmaals) je review van Zoet&Shoot en de chocoladetaart staat subiet in de top 3. Daarnaast een kopje Herfstoogst in de inhoudsopgave….. Zoveel appels en pompoenen uit eigen tuin. Er staan vast heerlijke recepten in hiervoor. Ik hoop van harte dat ik het boek win, dan kunnen er ook watertandende foto’s van de creaties gemaakt worden.

  10. Van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog!
    Ik wens je nog heel veel bakplezier! Ik ben iedere keer weer benieuwd naar je volgende recepten. Ga zo door!!

    Groetjes

  11. Allereerst gefeliciteerd met je blogverjaardag 🙂 en je hebt echt heerlijke creaties en een mooie blog!! zelf ben ik ook net een jaartje begonnen met bloggen en herken jou verhaal als je zegt dat je gelijk dingen zou willen uitproberen uit het boek, daarom ben ik ook wel erg benieuwd naar dit boek 😉 ik volg Linda Lomelino ook op instagram en sta ook elke keer weer versteld van haar mooie foto’s en creaties!

  12. Gefeliciteerd!
    Ik lees je blog met veel plezier.
    Mooi boek om te winnen, als ik m niet win moet hij maar op mijn lijstje erbij 😉

  13. Hieperdepiep hoera! Met zo’n zoet, leuk en smakelijk blog snap ik ook wel dat je de bezoekers blijft aantrekken. Hopelijk blijf je nog vele jaren zoetjes aan doorgaan! Gefelicitaart! 🎂

  14. Van harte gefeliciteerd met het 2 – jarig jubileum van Zoet recepten. Ik hoop dat ik nog lang van je blog mag lezen. Ik zou graag het boek winnen voor nog meer bakinspiratie. 🙂

  15. Van harte gefeliciteerd met uw 4 jarig bestaan, zou graag willen winnen omdat ik er heerlijke recepten uit haal. De feestdagen komen er weer aan dan maak ik vaak veel lekkers en daar wil ik dit prachtige kook boek graag voor gebruiken. Mvg Jennefer

  16. Van harte gefeliciteerd! Wat knap om al 2 jaar een blogspot bij te houden die ook nog eens zo leuk is. Ik volg je via Pinterest en hou enorm van koken en bakken. Kookboeken zijn een liefhebberij van me, dus dit exemplaar zou erg mooi staan tussen de andere kookboeken! 😁 Ik hoop nog veel recepten van je voorbij te zien komen in de komende jaren.

  17. Wat een leuk boek, kan ik mijn 2 hobby’s mooi combineren, en natuurlijk gefeliciteerd met je 2 jarige bestaan van je blog

  18. Lijkt mij heerlijk in samen met mijn dochter lekkere zoete gerechten te maken. Nu ze negen jaar is wil ze echt alles leren qua koken. Helemaal leuk

  19. Gefeliciteerd!! Ben normaal een “stille lezer” maar maak nu graag een uitzondering. Natuurlijk om je te feliciteren, maar ook om een kansje te wagen op dit prachtige boek wat op mijn verlanglijstje staat!

  20. Wat gaaf zeg, Zoet en Shoot tegelijk: dat is op zich al een win win situatie.Helemaal leuk, en doe dan ook graag via je 2jarige blog mee aan deze actie.Gefeliciteerd en op naar de volgende 2 jaar, wat voor zoete recepten zullen er nog van een shoot gezien worden 🙂

  21. Gefeliciteerd !! 🙂 ben ook een stille lezer en genieter van je blog . Dat we nog vele jaren van je Blogs mogen genieten, gr ineke

  22. Van harte gefeliciteerd ❤
    Ik doe graag mee aan de winactie omdat een mooi boek net wat mooier en netter in mijn keuken staat dan alle uitgeprinte recepten haha!

  23. Hoi Mariette,

    Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van de website! Ik lees je blogs nu al een jaar en heb flink wat recepten van je uitgeprobeerd. 3 weken geleden hebben een vriendin en ik een eigen taarten webshop te beginnen. Mede jij was hier een inspiratie voor. Via deze manier wil ik je bedanken voor alle heerlijke recepten! Hopelijk volgen er nog veel meer!:)

    Lieve groetjes,
    Babs van Herreveld

  24. Superleuk en gefeliciteerd natuurlijk! Lijkt me een prachtig bakboek om toe te voegen aan mijn collectie boeken vol lekkere baksels. Op naar nog meer jaren vol inspiratie en lekkers!!

  25. Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan! Lijkt me leuk om dit boek te winnen en gelijk aan de slag te gaan met de lekkere recepten 🙂

  26. Van harte gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan, op naar de 3e. Het ziet er allemaal lekker uit. Nu maar eens kijken in je boek…

    Gr. Ruth

  27. Superleuk om inspiratie op te doen via je website/instagram en een nieuw boek helpt altijd weer om nieuwe heerlijkheden te ontdekken! Hopelijk ga je nog lang door met de website 🙂

  28. Wat ontzettend leuk! Ik dacht dat deze blog al veel langer bestond. Er staan veel goede tips op en ik heb de site al vaak als tip doorgegeven om vervolgens getrakteerd te worden op een van de lekkere baksels! Van harte gefeliciteerd! Geniet ervan! Ik weet dat ik dat in ieder geval zal gaan doen 😉

  29. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag. Mooie site met leuke en lekkere blogposts. Hieperdepieperdepiep hoeraaa! En dan wow wat n gaaf boek. Die staat sinds t uitkomen al op mijn verlanglijstje. Bakken vind ik geweldig en haar foto’s zijn altijd prachtig. Benieuwd hoe je zoiets zelf zou kunnen doen. Ik ga dus heel hard duimen!

  30. Gefeliciteerd met je verjaardag van je blog! En wat een gave actie.. Die zou ik zo graag aan mijn bakboeken willen toevoegen!

  31. Van harte gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum van je verrukkelijke blog! Een feestje in mijn eigen feestmaand (want: jarig) waarbij ik zeker weer gebruik zal maken van Zoetrecepten voor een feestelijke taart (of twee)!!

  32. Van harte met het 2 jarig bestaan van je blog en mocht ik het geluk hebben om je boek te winnen dan kan ik met het bakken van jouw recepten weer heel veel mensen blij maken 🙂

  33. Allereerst van harte gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog. Heel gaaf! En ontzettend leuk dat je op zo’n moment dit toffe boek mag weggeven. Ik waag dan ook graag een gokje 🙂

  34. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag :D, Had pas al je review over het boek gelezen en je heb me helemaal enthousiast gemaakt. Ik heb het boek dan ook direct op mijn verlanglijstje geplaatst. Het boek winnen zou natuurlijk nog leuker zijn!

  35. Gefeliciteerd met je 4 jarige super blog!! Ik lees en leer met veel plezier en oh wat zou het geweldig zijn om met dit prachtige boek nog meer te leren!! 😀 keep up the good work!! Xx

  36. Van harte gefeliciteerd!!!

    Ik zat al heel gelukkig naar mijn andere boeken te kijken. want trendy taarten heb ik ook en God wat is dat boek mooi!! En laat ik nou ook een mooie Nikon d3200 hier hebben dus dat fotograveren is een mooi slagroompuntje op de taart!

    Groetjes Laura

  37. Hallo Linda,
    Ik heb jouw site pas 3 weken geleden ontdekt maar heel enthousiast erover. Mijn dochters zijn echte zoete bakkers en wij hebben gelijk wat dingetjes geprobeerd. De dulce de leche is een groot succes. Zo lekker en zo makkelijk op brood en bij de yoghurt. Ga zo door!
    Enne… het boek willen wij eeeecht wel winnen, maar jouw site blijven we ook trouw hoor!

  38. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd! Wat een leuk en mooi boek. Nu maar gaan duimen en hopen dat ik het boek win, en anders moet ik het maar op m’n lijstje van sint en piet zetten in de hoop dat ik lief genoeg ben geweest dit jaar. Dat ik hem dan wel krijg. Groetjes!

  39. hieperdepiep!! tot een jaar geleden had ik (echt waar) nog NOOIT een taart gebakken, maar dankzij jou verras ik nu vaak mijn vriend, moeder, schoonmoeder en collegas met taarten! en mijn dochtertje van drie helpt mij hierbij heel graag (omdat het deeg zo lekker is 😉 ) Van harte en we hopen op nog veel meer recepten! graag eentje met peren….zodat mn oude perenboom nuttig word 😉

  40. Congrats met je prachtige blog! Ik doe er veel inspiratie uit op en vind je foto’s heel mooi. Ga zo door! 😀 Zelf ben ik gek op zoet en bakken… niks leuker dan een zoete aanvulling op mijn kookboek collectie!

  41. Hiep hiep hoera, gefeliciteerd. En dat boek lijkt me super. Misschien kan ik daarmee de bakker hier in huis overtreffen…

  42. Zoet en Shoot via Zoet..recepten 🙂 Had de review al gelezen en het lijkt me wel wat om onmiddellijk naar de keuken te rennen om te starten met bakken.

  43. Gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum!
    Het liefst ren ik meteen al naar de keuken, maar ik heb dat fantastische boek met heerlijke recepten en tips nog niet… 😉

  44. Wat een prachtig boek! Ik ging weer die heerlijke havermout appelplaattaart bakken en kwam deze leuke winactie tegen, count me in!
    Ik ga je nu ook volgen op IG, want ben fan! Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van jouw blog x

  45. Gefeliciteerd!!!!! 2 jaar alweer wat vliegt de tijd. Hoop dat je nog vele jaren doorgaat met zoetrecepten. Ik hou ontzettend veel van bakken en geniet altijd van het lezen van je blog! Dit kookboek ziet er schitterend uit, ik krijg meteen zin om de keuken in te duiken. Ben binnenkort jarig en het zou fantastisch zijn om iets heerlijks nieuws op tafel te kunnen zetten. En daarna op mijn bescheide blog er een mooie foto reportage van te kunnen plaatsen… Droom al helemaal weg, hihi 😉 Dus ik doe graag mee 😀

  46. Gefeliciteerd met je jarige blog. Ik heb dit weekend net een lekker taartje van deze website gemaakt voor mijn verjaardag. Wij wonen in de VS en ik vind hier taarten niet lekker. Dus altijd zelf aan de bak. Veel lekkerder en leuk om te doen.
    Ik heb de rode vruchten met lemon gemaakt. Heerlijk!!! Ben nu bezig om het recept te vertalen naar het english voor onze dochters.
    Bedankt voor deze geweldige website.

  47. Van harte met je blogs verjaardag! Hoewel ik deze pas zojuist hebt ontdekt is het nu al moeilijk om een keuze te maken uit al die heerlijke recepten! Ik vermoed dat de caramel cheesecake de eerste gaat worden die ik ga uitproberen, andere recepten zullen vast snel volgen! 😋

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *