Ga naar de inhoud
Things I like #2
Zoete inspiratie 12 september 2015

Things I like #2

Things I like #2

Vandaag deel ik weer de nieuwste foodie items met jullie die mij de laatste tijd zijn opgevallen en bijgebleven. Zo werd ik heel blij toen ik de zoete kant van een fashion webshop (9straatjes!) ontdekte en ontving ik toffe nieuwe kookboeken. Kijk je mee?

1. Jullie weten het inmiddels al wel: ik heb een zwak voor leuke spatels / roerlepels. En kijk wat voor een cuties ik nu weer heb gevonden! Deze siliconen lepels zijn verkrijgbaar in drie leuke kleurtjes. Dat maakt het kiezen wel heul moeilijk. Je shopt ze hier.

spatels hartjes

2. Ja! Het is weer zo ver! Tony’s Chocolonely heeft weer drie nieuwe limited edition smaken uitgebracht. Nou, twee dan. Nummer drie is achter gebleven wegens kwaliteitsproblemen. Maar nummer 1 en 2 beloven ook al veel goeds. Met deze feestelijke repen viert Tony’s namelijk hun tienjarig bestaan! Melk, popcorn en discodip VS puur, amandel en zeezout. Voor welke ga jij?

Tony's chocolonely

 

3. Van de zomer kreeg ik al twee van deze leukerds voor mijn verjaardag: cocktail jars of ook wel smoothie jars genoemd. Je vindt ze in vrij veel webshops, maar bv. ook de Hema heeft een cocktail jar in het assortiment opgenomen. Combineer ze met een feestelijk rietje en je feestje/dag begint goed!

Cocktail jar 1 Cocktail jar 2Cocktail jar 3

cocktail jars

 

4. Duik jij graag fashionable de keuken in? Hoe leuk zijn deze jaren 50 keukenschort cocktailjurkjes dan? Spice it up in the kitchen!

Schortje 1Schortje 2Schortje 3Schortje 4

Fashionable keukenschorten

 

5. Ook viel er weer een heerlijk nieuw kookboek bij me op de mat: Matt Preston’s kookboek. Wie net zoals ik fan is van Masterchef Australia weet precies wie Matt Preston is (één van de juryleden!). Hij trapt af met een aantal pagina’s vol regels en tips hoe je de beste gastheer of -vrouw kunt zijn én de beste tafelgast. Dip dus nooit iets twee keer, ruim de keuken op terwijl je kookt en probeer geen nieuwe recepten uit.

En dan de 187 recepten die het boek telt. Het zijn er voldoende voor elk hongerig moment van de dag: van een ontbijt met rösti wafels, een zondagse noedelsoep met kip, crying tiger beef salade en valse herinneringen aan de abruzzen, tot een gestolen appel-pruimen-walnoot-amandeltaart. De namen van de gerechten laten genoeg aan de verbeelding over, de teksten zijn grappig en de foto’s zijn fris en kleurig. Een toffe toevoeging aan mijn collectie!

Je koopt Matt Preston’s kookboek voor 24,99!

matt preston

 

6. Tot slot spotte ik deze 100% organic tasjes, met vooral ontzettend leuke tekstjes die de draak steken met Nederlandse uitspraken (of juist met Engelse?). Je koopt zo’n tasje vanaf 11 euro bij de Bucket Bags!

Tasjes

 

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

2 berichten over “Things I like #2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *