Ga naar de inhoud
Hello 2017!
Food nieuws 01 januari 2017

Hello 2017!

Hello 2017!

HAPPY NEW YEAR LIEVE ZOETJES!

Hello 2017! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zo voelt dat toch elk jaar weer met Oud & Nieuw. Ik grijp dit moment aan om op-en-top nostalgisch terug te blikken op 2016 én vooruit te kijken naar een nu al fan-tas-tisch nieuw jaar. Die terugblik op 2016 blijkt heel veel met mijn grootse plannen voor 2017 te maken te hebben. Lees je mee waarom?

VLOGGING

Ja hoor, het is zo ver. Ik ben begonnen met het maken van vlogs! And I like it. Mijn eerste video’s spot je al in mijn YouTube kanaal, volg jij me al? Ik ben bijvoorbeeld heel benieuwd wat jullie fijner vinden, wat kortere video’s zoals van de salted caramel of juist wat uitgebreidere video’s zoals bij de kerstige kokos panna cotta? Of gewoon allebei?!

Mijn grootste ambitie voor 2017 tik ik hierbij meteen aan: het maken van meer video’s. Dus heb je any wishes voor deze video’s, please speak now!

GEZONDIGEN

In 2016 heb ik de lijn in het gezondigen stevig doorgezet. De gezondigen recepten zijn vaak mijn eigen lievelings, omdat ik er van mezelf de hele week door van mag snacken. In 2017 zullen jullie elke week zo’n fijn gezond receptje online zien komen en ga ik regelmatig gezonde varianten van jullie favoriete volvette, zoete recepten maken. Maar geen zorgen, ik zal jullie ook wekelijks blijven voorzien van recepten om heerlijk zoet mee te zóndigen. Verzoekjes wederom heel welkom.

ZOET GOES ZOUT

Iedereen denkt logischerwijs dat ik een mega zoetekauw ben. In de praktijk valt dat vies tegen. Ik zal niet ontkennen dat ik gek ben op zoet, maar ik hou ONTZETTEND van zout. Hartige snacks. Lekkere hapjes. Warme quiches. Chille salades. Fijne soepen. Over het algemeen wat kleinere gerechten, die niet te zwaar vallen of lekker zijn voor bij de borrel. In 2016 zag je af en toe al zo een recept passeren, in 2017 kun je elke week op een ‘zout‘ recept rekenen.

GASTBLOGGER CAROLIEN

Die zoute recepten zullen deels van Carolien vandaan komen. Mijn lieve zus en mede überfoodie. Samen kunnen we eindeloos praten over nieuwe recepten, ingrediënten en hotspots. We hebben allebei net een andere slag van koken en/of bakken en ze is met haar recepten een unieke inspiratie voor Zoetrecepten. Lots of good food will follow!

HOOGTEPUNTJE

Daarnaast maakten vooral JULLIE mij heel gelukkig in 2016. Door al die lieve reacties, mailtjes, foto’s en mentions bij en van jullie heerlijke baksels. Maar ook doordat ik dankzij jullie de 150.000 unieke bezoekers per maand heb bereikt! Halleluja wat een hoogtepunt! Ontzettend dankbaar ben ik hiervoor. Ik neem het absoluut niet for granted dat jullie terug blijven komen naar Zoetrecepten en ik blijf daar ook in 2017 STINKEND HARD mijn best voor doen! Ik geniet reuze van jullie berichtjes en jullie foto’s, dus blijf die vooral met mij delen.

Bedankt lieve zoetjes!

Het moge duidelijk zijn, 2016, wat was je mooi! Dat gezegd hebbende ben ik he-le-maal klaar voor 2017. Man, man, man, wat heb ik er zin in. En wel om een hele specifieke reden. Daarover binnenkort meer! Oh flauw hè..

Wat zijn jullie plannen voor 2017?

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

4 berichten over “Hello 2017!

  1. Quot van Zoet: man, man, man, wat heb ik er zin in. En wel om een hele specifieke reden. Daarover binnenkort meer! Oh flauw hè..doe er een beetje zout bij hihihi

    Ik wens je alvast een super 2017, met al wat op je pad komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *