Ga naar de inhoud
Gastblogger: zuslief Carolien
Zoete praatjes 05 augustus 2016

Gastblogger: zuslief Carolien

Gastblogger: zuslief Carolien

Surprise! Het is tijd voor een gastblogger op Zoetrecepten. En wel niemand minder dan mijn eigen zus Carolien. Ik heb er twee (zussen dus), maar alleen met Carolien deel ik de grote passie voor koken en bakken. Zij is wat meer van het koken en ik wat meer van het bakken. Aankomende periode zullen jullie meer van haar horen! Zij zal jullie verrassen met fijne kidsproof recepten, lichte hartige happen of duidelijke boekreviews. Maar het echte voorstellen laat ik aan haar over:

Hi!
Een nieuw gezicht denk je? Klopt! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Carolien, zus van Mariette, gek op lekker eten en ook op het zelf maken hiervan. Regelmatig verrast Mariette mijn drie kleine meisjes met lekkere snacks, hapjes en niet te vergeten de jaarlijks terugkerende verjaardagstaart- tegenwoordig door hen zelf te uit te zoeken!

Al een tijdje hadden we wat ideeën over lekkere en gezonde gerechten en snacks.
Zo werd o.a. de back-to-school special geboren, waarin we samen gezonde gerechten bedenken die makkelijk te maken zijn en geschikt zijn om mee te nemen naar school of naar je werk.

Onze eerste bak-twee-daagse is een feit. We probeerden cakes en koeken, mueslirepen, fudge en zelfgemaakt broodbeleg – pindakaas en hazelnootpasta- uit met zelfgemaakte soepstengels.

En passant maakten we lekkere ontbijtjes en diners, de recepten daarvan delen we ook.

Wat een tof kijkje in de keuken van een foodblogger! Het is meer dan alleen bakken; het precies reproduceren van hoeveelheden en manier van klaarmaken, en het proeven en aanpassen tot het perfect is, en het fotograferen. Seriously, niet bedoelt als reclame, maar een vak apart! Het waren twee superleuke dagen met dank aan (tante) Mariette! With many more to follow.

Tips? Van harte welkom! Enjoy!

IMG_2277

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *