Ga naar de inhoud
Zoete hotspot: de Drie Graefjes
Hotspots 11 oktober 2014

Zoete hotspot: de Drie Graefjes

Zoete hotspot: de Drie Graefjes

 

Eén van mijn favo hotspots in Amsterdam is de Drie Graefjes. Een knus stekje waar je heerlijk kunt lunchen en hele fijne taartjes kunt eten. Ze zitten op twee locaties in Amsterdam, achter de Dam en op het Rokin. Midden in het centrum, dus ideaal om tijdens een shopsessie eens lekker neer te ploffen! Naast de locatie achter de Dam hebben ze ook nog een American Bakery, waar prachtige cupcakes in de etalage staan te shinen.

 

Het menu is uitgebreid, zowel voor de lunch als voor de zoetigheid. Ik ben er al heul vaak geweest en inmiddels heb ik al aardig wat taartjes uitgeprobeerd (zie hierboven): red velvet cake, carrot cake, strawberry swirl cheesecake, lemon meringue taart, turtle cake.. Zo lekker! Vooral die laatste drie kan ik echt aanraden!

Homemade yummy taartjes, heerlijk belegde broodjes en betaalbare prijzen. Need i say more? Echt eens langs gaan dus als je in de buurt bent! En ohja, dan is het adres misschien wel handig:

Dam – Lunchroom:
Eggertstraat 1
1012 NN Amsterdam

Rokin – Lunchroom:
Rokin 128
1012 LC Amsterdam

 

 

 

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *