Mega snel bananenbroodgebakje

Zoetrecepten

Onverwachts bezoek in aantocht en jij hebt niks in huis.. Behalve dat restant bananenbrood dat je afgelopen week hebt gebakken? Mooi! Want met deze tip tover je binnen 5 minuten dit mega schattige bananenbroodgebakje tevoorschijn.

Het enige dat je nodig hebt is een paar plakjes bananenbrood, slagroom en fruit. Eigenlijk te makkelijk voor woorden, maar ik vond het idee zo leuk dat ik het toch ter inspiratie met jullie wil delen. Je kunt dit natuurlijk met nog veel meer dan bananenbrood doen, denk ook aan suikerbrood, brioche of welke soort cake/zoet brood dan ook. Je kunt er ook speciaal een bananenbrood voor bakken, omdat het op deze manier veel leuker presenteert.

Ik maakte dit mega snelle bananenbroodgebakje met mijn meest recente recept voor bananenbrood, die niet gezonde variant. Verder staan er ook nog tal van gezondere, glutenvrije en lactosevrije bananenbroodjes op Zoetrecepten waarmee je dit kunt maken. Kies voor gewone slagroom of klop lekker wat kokosslagroom op! Ga je liever voor een gezonder of bewuster bananenbroodgebakje? Daar heb ik ook genoeg bananenbroodrecepten voor:

Bananenbrood gebakje

Bananenbrood gebakje

Zoetrecepten

Mega snel bananenbroodgebakje

Door | 5 minuten | 4 personen

Dit heb je nodig

En zo doe je het

  1. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, dat geldt ook voor de kokosslagroom (maar je kunt het ook vervangen door ahornsiroop).
  2. Beleg elke plak bananenbrood rijkelijk met slagroom.
  3. Versier met rood fruit en serveer meteen!
ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "Mega snel bananenbroodgebakje" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette