Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Waar ben je naar op zoek?

HI! Ik ben Mariette, 27 jaar en al bijna 10 jaar wonend in Amsterdam. Ik ben altijd met eten bezig. Cheesecake laat mijn hart het snelst kloppen. Ik hou van fotografie en ben naast een diehard foodie ook Communicatie & Media specialist.

Goed en lekker eten maakt me blij. Ik ben er continu mee bezig en deel mijn recepten, inspiratie en kennis graag met mensen om me heen. Zo is Zoetrecepten ontstaan. Mijn liefde voor alles dat zoet is én een beetje zout.

ZONDIGEN | GEZONDIGEN | EPIC BAKING | EASY BAKING | SNUFJE ZOUT
Dat zijn de thema’s op Zoetrecepten. Ik ben gek op recepten met een gezonde twist. Gezondigen noem ik dat. Dit doe ik door een combi van meer natuurlijke ingrediënten en het verminderen van de hoeveelheden suiker en vet, maar ik ben absoluut geen calorieënteller. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij of lactosevrij. Mijn recepten zijn vrij easy, maar soms ga ik voor een flinke portie epic baking voor het ultieme “Oeeeeeh”- of “Aaaaaah”-effect. Tegenwoordig deel ik ook mijn favo zoute recepten met jullie: borrelhappen, salades, soepen of lekkere broodjes.

Het meest belangrijke: ENJOY lieve zoetjes! Ik hoor graag van jullie!

Liefs Mariette

Pssssst! Heb jij iets gemaakt van Zoetrecepten? Deel het dan via Instagram, Facebook of Snapchat (gebruikersnaam: zoetrecepten), dat vind ik heul leuk om te zien.

Mariette van Tuyl