Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Waar ben je naar op zoek?

Joehoe! Leuk dat je wat meer wilt weten over Zoetrecepten. Hieronder lees je wat meer over de inhoud van de blogs en recepten, maar scroll ook rustig verder naar beneden als je nieuwsgierig bent naar mij (Mariette) of het Zoetrecepten-team.

Op Zoetrecepten vind je een lekkere mengelmoes van ultiem zondige recepten en bewuste zoete recepten, met een gezonde twist dus. Gezondigen noem ik dat! Dat houdt in: natuurlijke ingrediënten, minder suiker, minder vet of minder koolhydraten. Maar calorieën tellen doen we niet. Veel recepten zijn ook glutenvrij, lactosevrij of vegan, want ik vind het belangrijk om mijn volgers te laten zien dat vegan bakken geen ver van je bed show is en net zo lekker. De meeste recepten zijn (best) makkelijk, maar ik hou ook echt van een portie epic baking, voor het ultieme WOW-effect. En voor de balans komen er ook wel eens salades, soepen of tapashapjes voorbij.

Het meest belangrijke: ENJOY lieve zoetjes! Ik hoor graag van jullie! En heb je iets gemaakt van Zoetrecepten? Deel het dan via Instagram of Facebook, dat vind ik superleuk om te zien.

Liefs Mariette

team zoetrecepten

Mariette van Tuyl

#oprichter #hoofdredacteur #kookboekauteur Hi there! Ik ben Mariette, 29 jaar en al bijna 12 jaar wonend in Amsterdam. Ik ben foodblogger, freelance foodfotograaf en altijd werkzaam (geweest) in communicatie en media. In 2013 ben ik Zoetrecepten begonnen. Eten is en was zeg maar echt mijn ding. Vanaf het moment dat ik opsta, wanneer ik door de lens van mijn camera kijk of als ik nieuwe landen en steden ontdek: ik ben er altijd mee bezig. Lekker eten maakt me blij! Met name cheesecake en chocola. Ik deel mijn recepten, inspiratie en kennis het liefst met mensen om me heen. Zo is Zoetrecepten ontstaan. Mijn liefde voor alles dat zoet en lekker is. Inmiddels heb ik zelfs een (bewust) bakboek uitgebracht! PUUR ZOET.

Carolien Klein Willink

#newbusiness #redactie Meet my sister! Moeder van drie heerlijke blonde meisjes, dol op koken, een neusje voor new business en een eindeloze passie voor kookboeken. Zij richt zich dan ook op de promotie van PUUR ZOET, schrijft menig kookboekenreview, deelt af en toe een recept en denkt volop mee achter de schermen.

Melissa van Bruggen

#gastblogger #gezondbakken Bakheldin Melissa is 23 jaar en gek op gezond bakken, schrijven en verhalen creëren. Ze is content creator, heeft haar eigen Instagram kanaal Your Sunday Brunch én ziet het als een sport om alle lekkere baksels om te zetten in een gezonde variant.

thomas krupers

#developer #hoofdproever Deze man is natuurlijk onmisbaar in dit zoete team. Niet alleen omdat hij ervoor zorgt dat de website werkt en er perfect uitziet, maar ook omdat alle baksels pas na zijn kritische keuring op Zoetrecepten mogen verschijnen. Dat je het weet.