Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Waar ben je naar op zoek?

Joehoe! Leuk dat je wat meer wilt weten over Zoetrecepten. Hieronder lees je wat meer over de inhoud, maar scroll ook rustig verder naar beneden als je nieuwsgierig bent naar mij of het team.

Op Zoetrecepten vind je een lekkere mengelmoes van ultiem zondige recepten en bewuste zoete recepten, met een gezonde twist dus. Gezondigen noem ik dat! Dat houdt in: natuurlijke ingrediënten, minder suiker, minder vet of minder koolhydraten. Maar calorieën tellen doen we niet. Veel recepten zijn ook glutenvrij of lactosevrij. De meeste recepten zijn (best) makkelijk, maar ik hou ook echt van een portie epic baking, voor het ultieme OEH- of AHH-effect. En voor de balans komen er ook wel eens salades, soepen of tapas voorbij.

Het meest belangrijke: ENJOY lieve zoetjes! Ik hoor graag van jullie! En heb je iets gemaakt van Zoetrecepten? Deel het dan via Instagram of Facebook, dat vind ik superleuk om te zien.

Liefs Mariette

team zoetrecepten

Mariette van Tuyl

#oprichter #hoofdredacteur #kookboekauteur

Hi there! Ik ben Mariette, 29 jaar en al bijna 12 jaar wonend in Amsterdam. Ik ben foodblogger, freelance foodfotograaf en communicatiewetenschapper. In 2013 ben ik Zoetrecepten begonnen. Ik ben altijd bezig met eten. Vanaf het moment dat ik opsta, door de lens van mijn camera of wanneer ik nieuwe landen en steden ontdek. Goed eten maakt me blij. Met name cheesecake en chocola.

Ik deel mijn recepten, inspiratie en kennis het liefst met mensen om me heen. Zo is Zoetrecepten ontstaan. Mijn liefde voor alles dat zoet en lekker is.

Inmiddels heb ik zelfs een (bewust) bakboek uitgebracht! PUUR ZOET.

Carolien Klein Willink

#newbusiness #redactie

Meet my sister! Moeder van drie heerlijke blonde meisjes, dol op koken, een neusje voor new business en een eindeloze passie voor kookboeken. Zij richt zich dan ook op de promotie van PUUR ZOET, schrijft menig kookboekenreview, deelt af en toe een recept en denkt volop mee achter de schermen.

thomas krupers

#developer #hoofdproever

Deze man is natuurlijk onmisbaar in dit zoete team. Niet alleen omdat hij ervoor zorgt dat de website werkt en er perfect uitziet, maar ook omdat alle baksels pas na zijn kritische keuring op Zoetrecepten mogen verschijnen. Dat je het weet.