Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Waar ben je naar op zoek?

HI! Ik ben Mariette, 29 jaar en al bijna 12 jaar wonend in Amsterdam. Ik ben foodblogger, freelance foodfotograaf en communicatiewetenschapper. Ik ben altijd bezig met eten. Vanaf het moment dat ik op sta, door de lens van mijn camera of wanneer ik nieuwe hotspots uitprobeer.

Goed eten maakt me blij. Ik deel mijn recepten, inspiratie en kennis het liefst met mensen om me heen. Zo is Zoetrecepten ontstaan. Mijn liefde voor alles dat zoet is én een beetje zout.

Cheesecake laat mijn hart het snelst kloppen.

ZONDIGEN | GEZONDIGEN | EPIC BAKING | EASY BAKING | SNUFJE ZOUT
Bovenstaand vind je de grootste thema’s op Zoetrecepten. Op Zoetrecepten vind je een lekkere mengelmoes van ultiem zondige recepten en bewuste zoete recepten, met een gezonde twist dus. Gezondigen noem ik dat! Dit doe ik door een combi van meer natuurlijke ingrediënten en het verminderen van de hoeveelheden suiker en vet, maar ik ben absoluut geen calorieënteller. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij of lactosevrij. Mijn recepten zijn vrij easy, maar soms ga ik voor een flinke portie epic baking voor het ultieme “OEHH”- of “Aaaaaah”-effect. Ook komt er af en toe een hartig recept voorbij.

Het meest belangrijke: ENJOY lieve zoetjes! Ik hoor graag van jullie!

Liefs Mariette

Pssssst! Heb jij iets gemaakt van Zoetrecepten? Deel het dan via Instagram of Facebook, dat vind ik superleuk om te zien.

Mariette van Tuyl