Ga naar de inhoud
Weekend inspiratie: kersttafels
Zoete inspiratie 11 december 2015

Weekend inspiratie: kersttafels

Weekend inspiratie: kersttafels

Deze week neem ik jullie in de weekend inspiratie mee in de wondere wereld van kersttafels. Ik kan volledig wegzwijmelen op de kerstdecoratie afdeling. Uiteindelijk eindig ik met niks in mijn mandje, omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Alles is nu eenmaal zo mooi en shiny. Ja, hallo ekstertje! Voor het opmaken van je kersttafel werkt het beter om eerst te beslissen voor welke stijl je wilt gaan en welk gevoel je daarmee wilt creëren. Want ja, ook als enorme foodie ben ik van mening dat een mooi opgemaakte tafel het heerlijke eten nog net wat beter zal doen smaken. Onderstaand vind je zes verschillende stijlen op een rijtje. Welke stijl past bij jou?

 

1. Betoverend wit. Zoals we Kerst stiekem allemaal een beetje voor ons zien. Betoverend mooi.

Kersttafel 1 - Betoverend wit

 

2. Zwart wit. De styling op deze tafel laat zien dat zwart perfect te combineren is met de subtiele en lichte kerst elementen. Heel stijlvol!

Kersttafel 2 - zwart wit

 

3. Feestelijk en simpel. Een gezellige lampionnetjes snoer en een aantal kleine kersboompjes in witte potjes maken de Kersttafel helemaal af.

Kersttafel 3 - feestelijk en simpel

 

4. Kleurrijk en bijzonder. Kerst hoeft niet alleen maar wit te zijn. Met kleuren zoals blauw/groen/rood en shiny goud kun je gave combinaties maken die je Kersttafel heel bijzonder maken.

Kersttafel 4 - Kleurrijk en anders

 

5. Licht en rustiek. Een rustieke kersttafel met veel hout en groen. I like a lot. Hout doet het altijd goed met Kerst en het staat smakelijk bij gerechten.

Kersttafel 5 - Licht en Rustiek

 

6. Vrolijk en toegankelijk. Deze tafel ziet er superfeestelijk uit, maar is hier gemakkelijker toe om te toveren dan je denkt. Een leuk tafelkleed, een subtiele lichtjessnoer en een paar dennenappels. En je gerechten op de kleuren van je tafelkleed afstemmen helpt natuurlijk ook. Matchy matchy!

Kersttafel 6 - Vrolijk en toegankelijk

 

Heb jij ook al de Kerstkriebels gekregen? Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Volgende week duik ik nog iets dieper in de kersttafelversiering en laat ik jullie nog veel meer leuke dingen zien! Naamkaartjes, servetten, vanalles. Wil jij iets specifieks terug zien? Laat het me dan weten op Facebook of in een berichtje onder dit artikel en dan ga ik daar mee aan de slag.

Bron 1  –  Bron 2  –  Bron 3  –  Bron 4  –  Bron 5  –  Bron 6

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

1 bericht over “Weekend inspiratie: kersttafels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *