Ga naar de inhoud
Boekpresentatie 'Rutger bakt'
Foodfun & -nieuws 05 april 2014

Boekpresentatie 'Rutger bakt'

Boekpresentatie 'Rutger bakt'

Afgelopen donderdag 3 april vond de boekpresentatie van het boek ‘Rutger bakt’ plaats. Voor degenen die het niet weten: Rutger van den Broek is bekend van het alom geliefde bakprogramma ‘Heel Holland Bakt’. En als zoete blogger kan ik natuurlijk niet anders dan een groot fan zijn van dit programma. Ik keek dan ook al een tijd uit naar zijn boek: Rutger bakt. En nu mocht ik aanwezig zijn bij de presentatie, zo leuk!

De presentatie vond plaats in het prachtige Amsterdamse kookatelier Keizer Culinair. Toen ik binnenkwam kreeg ik meteen een glaasje prosecco aangereikt en werd ik doorverwezen naar de zoete hapjestafel, mmm, daar heb ik me flink aan tegoed gedaan. Herken jij ook een paar hapjes uit het programma? Het was hartstikke druk en ik zag een hele blije Rutger continu door alle mensen struinen en met iedereen kletsen.

Ook stond er (naast de kleine hapjes) een grote uitstalling aan prachtige taarten. Ondertussen poseerde Rutger achter zijn boek en taart voor een legio aan fotografen.

Om half 3 verscheen Martine Bijl, samen met een aantal juryleden, en werd het eerste boek door Rutger aan haar uitgereikt. Martine sprak met hele lieve woorden over Rutger. Een spontane, altijd vrolijke, betrouwbare en lieve jongen. Áls ze een zoon had gehad, dan was het Rutger geweest. Na de uitreiking van het boek kwamen er nog een aantal fotomomentjes met Rutger en Martine, met zijn vriend, met zijn ouders en zijn zus. Het was zo ongelooflijk druk, dat ik moeite moest doen om over alle andere mensen heen nog een paar kiekjes van ze te maken.

En, ja ja, ik sta zelf ook nog even op de foto met Rutger! Samen met Carola van de blog Zoethoudertjes ben ik naar hem toegesneld en konden we in zijn drukke schema nog even met hem en zijn nieuwe boek op de foto. Jeej!

 Tijdens deze middag konden we al een klein kijkje nemen in het boek van Rutger. Het  resultaat is veelbelovend! Binnenkort zie je een review over het boek ‘Rutger bakt’ op Zoetrecepten verschijnen.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *