Ga naar de inhoud
TAG: 10 things I hate about food
Foodfun & -nieuws 02 augustus 2017

TAG: 10 things I hate about food

TAG: 10 things I hate about food

Mijn blogvriendinnetjes Lian en Laura bedachten een leuke nieuwe foodtag: 10 things I hate about food. Want we kunnen op onze blogs en social media eindeloos doorlallen over onze grenzeloze liefde voor eten, maar dat heeft ook z’n keerzijde. Bijvoorbeeld dat je dik wordt van het eten van veel cheesecake. Vind ik toch wel jammer. Of dat je darmen crazy gaan op bonen, ook niet leuk. Gevalletje first world problems, maar wél leuk om eens over na te denken.

Ik heb de tag ingevuld en mijn top 10 ’things I hate about food’ voor jullie op een rijtje gezet. Feest der herkenning? Let me know of vul mijn tag aan in een reactie onder dit artikel. Heel benieuwd naar jullie frustraties!

HOUDBAARHEID
…dat eten een houdbaarheid heeft. Hoe CHILL zou het zijn als eten gewoon onder alle omstandigheden én hoe lang je maar zou willen goed blijft? Gewoon géén food waste of overload aan conserveringsmiddelen meer.

TE LAAT
…wanneer ik zeker denk te weten dat er nog een lekker hapje of restje nootjes/chocola in de (koel)kast ligt, maar Thomas me voor is geweest. GRR.

MISLUKKINGEN
…wanneer dat ene recept weer eens mislukt (yes, I’m talking to you macarons), ondanks dat ik alle benodigde kennis paraat heb en toepas. Daaaag, dure ingrediënten en tijd. Hallo supermarkt.

STINKIESTANKIE
…dat je zo gaat stinken door het eten van ui en knoflook. Ik ben gek op deze twee ingrediënten, maar ook op mijn sociale leven.

IK WIL WEL MAAR KAN NIET
…wanneer ik nog heel graag door wil eten (want, nog niet alles geproefd of iets is gewoon MEGA lekker), maar ik zit al vol. Toch maar dooreten dan.. Hatsee misselijk. Nu is de lol er helemaal vanaf.

SPASTISCHE DARMEN
…dat ik niet alles kan eten waar ik soms zin in heb door mijn spastische darmen. Niet meer losgaan op allerlei vette of suikerrijke happen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

TEGENVALLEN
…wanneer ik een gerecht bestel in een restaurant en dit enorm tegenvalt en/of ik het zelf lekkerder had kunnen maken. Man, reinste geldverspilling. #zuurpruim

SAY CHEESE
…dat ik lang niet alle soorten kaas lust. Het zou zoveel makkelijker kunnen zijn om, als ik ergens ga eten, gewoon te kunnen zeggen dat ik een vegetariër ben.

NERGENS TE VINDEN
…wanneer ik een cruciaal ingrediënt nodig heb en dit in elke supermarkt uitverkocht blijkt te zijn. Of uit het assortiment. Of de winkel is nét dicht.

EAT, SLEEP, DRINK, REPEAT
…dat ik soms té erg met eten bezig ben. Er is nog meer in de wereld, MENS.

Wat zullen we vanavond eens eten?

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

3 berichten over “TAG: 10 things I hate about food

 1. Te laat is zo herkenbaar hier *grmbl*
  Mislukkingen: mijn kliko is er gek op, terwijl er toch goede spullen inzitten maar het ziet er gewoon niet appetijtelijk uit, ach dat dus
  Stinkiestankie is een kwestie van goed plannen en allemaal hetzelfde eten hihi
  Spastische darmen is vervelend, en gewoon naar
  Tegenvallen in een restaurant! o mennn dat ken ik
  Vanavond eten wij andijviestamp: ik wist ff niks anders te bedenken

 2. Wat ik irritant vind, is dat ik de ene week wel 20 recepten kan bedenken of vinden op Pinterest om te eten. Dan kies ik de dingen waar ik meeste zin in heb. Maar de week erna heb ik totaal geen inspiratie. Al die recepten die ik wilde eten die week ervoor zijn spoorloos verdwenen. Dus weer zoeken op Pinterest, maar ik kan niks vinden. Dan maar terug vallen op de klassiekers als pasta bolognese, nasi of gebakken aardappelen.

  1. Haha dit is zo herkenbaar! Ene moment weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen voor al je inspiratie en de week erna ben je helemaal blanco.. Lang leve makkelijke happen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *