Ga naar de inhoud
WINACTIE: Ridiculously Good Chocolate
Foodfun & -nieuws 23 juli 2017

WINACTIE: Ridiculously Good Chocolate

WINACTIE: Ridiculously Good Chocolate

Vandaag in het zonnetje: Ridiculously Good. Waarom? Omdat ik fán ben. En omdat ze drie superfijne nieuwe smaken hebben. En omdat jij die kan winnen! HIEP HOI.

WAAROM FAN?
Deze raw chocolate bonbons zijn van pure en eerlijke ingrediënten gemaakt. Biologisch en fair trade. Er zijn geen geraffineerde suikers toegevoegd en zijn ze gluten-, lactose- en e-nummervrij. Daarnaast vind ik ze gewoon waanzinnig lekker. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Creamy Coconut en de Pretty Orange & Pecan.

Die laatste, Pretty Orange & Pecan, is één van de drie nieuwe smaken van Ridiculously Good. Oh my, ik kon niet wachten tot ik ze kon proeven. De andere twee zijn trouwens ook heel lekker en favoriet bij Thomas: Brilliant Brownie en Classy Cookie Dough. Ben ik de enige die alleen al blij word van de namen en vrolijke verpakkingen?

IMG_6999

IMG_7003

ZO BEGON HET
Vier jaar geleden begonnen Teun en Shemara met de eerste chocolade testjes in hun eigen keuken. Anderhalf jaar later maakten zij samen met de sociale werkplaats (DZB) in Leiden serieus werk van de productie en ondertussen kunnen wij al een paar jaar genieten van hun belachelijk lekkere chocolade. Dat is de geschiedenis van mijn favoriete bonbonnetje in een notendop.

Ik vroeg Shemara en Teun ook naar hun favorieten, maar dat was natuurlijk een héle moeilijk vraag. Eigenlijk zijn ze allemaal favoriet en hangt het vooral van het moment af. Is het koud, dan heeft Jolly Ginger Apricot de voorkeur. Zin in comfort food? Dan Classy Cookie Dough. Voor de friszoete trek ga je voor Pretty Orange & Pecan.

WINNEN
Genoeg redenen om de nieuwe smaken héél snel uit te proberen. En ik mag jullie daarbij helpen, want ik mag twee pakketjes met de drie nieuwe smaken weggeven! Wat moet je doen? In elk pakje zitten twee chocolaatjes. Met WIE wil jij deze delen? Laat het weten onder de post op Instagram of Facebook en zorg natuurlijk dat je Zoetrecepten volgt.

Over twee weken maak ik de ridiculously lucky winaars bekend!

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

3 berichten over “WINACTIE: Ridiculously Good Chocolate

  1. Ehhh ik zou graag willen delen met mijn vriend, Raymond. Waarom? Nou, omdat ik dan weet dat ik alles op mag eten 😉 oeps, slecht ben ik, he. Ik heb blijkbaar helaas, nog nooit van ridiculously good chocolade gehoord. Dus als je mij aangeeft waar ik het allemaal kan kopen, ben ik ook al heel blij! Groetjes, Marleen

  2. Mijn lieve vader heeft al mijn hele leven above and beyond voor mij gezorgd. Elke dag is hij daar, zorgt voor het eten => lekkere toetjes! Hij trooste mij, leerde me fietsen en schrijven. Deelde zijn geheime chocolade taart met kersen recept met me. Haalde fijne herinneringen voor me op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen de afgelopen jaren! Papa inspireert me & is net als ik stapelgek op chocolade. Hij roept altijd dat goeie chocolade niet alleen de beste vriend van de vrouw is, maar ook zeker die van de man. Dus doe ik heel graag mee om deze fantastische prijs voor ons tweetjes te winnen. Papa zijn ogen zouden stralen als sterren… Maak je ons blij? Ik hoop het ZO!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *