Sweet friday vieren we deze week extra goed met deze onweerstaanbare dulce de leche brownies. Want in het weekend mag je los.
Alsof brownies an sich nog niet lekker genoeg zijn, maak ik het gewoon nog een stapje erger voor je. Ik swirlde dulce de leche (karamelspread) door het beslag voor ze de oven in gingen. Na het bakken topte ik ze af met een laag pure chocolade en bestrooide dit geheel met grove zoutvlokken.
Sorry not sorry.
zou ik deze brownies kunnen maken met de Salted karamel? Ik vermoed dan niet mee in de oven zetten.. maar eventueel nadat de brownie gebakken is dit besmeren met de karamel? of gaat ie te loperig zijn dan? ziet er in ieder geval super uit!
Kan je ook kant en klare caramel pasta gebruiken van het merk bebogeen??
Ja hoor 😉
mijn dolce de leche was nogal stijf hoe lost je dit op?
Je kunt ‘m verdunnen met wat melk (even opwarmen au bain-marie en dan roerend erin oplossen).