Deze witte chocolade roomkaas frosting is ook een goede vervanging voor een witte chocolade botercrème. Hoe dan ook zalig om je taart mee af te werken.
Deze koningin der taart-toppings moet je absoluut eens geprobeerd hebben. Ik heb het een witte chocolade roomkaas frosting genoemd, maar het zit eigenlijk tussen een roomkaasglazuur en een botercrème in. Het is steviger dan de topping van een gemiddelde carrot cake en dat is erg handig als je er een hogere laagjestaart mee wilt afwerken. Ideaal als je niet van botercrème houdt, maar wel een stevige crème nodig hebt om je taart mee af te smeren. Ik gebruikte deze witte chocolade crème bijvoorbeeld op deze red velvet cake.
TIP! Maak er eens een witte chocolade citroen crème van. Je kunt er het sap en rasp van 1 citroen doorheen mengen, of juist wat lepels lemon curd naar smaak toevoegen. Let met dit laatste wel op, de crème is al erg zoet.
Oei, dat is te lekker om niet eens te proberen.
ziet er erg lekker uit, nieuwsgierig naar de smaak