Zo maak je gesuikerde cranberry’s Hoe geef je aan praktisch elke taart of toet een goede Kerst vibe? Met gesuikerde cranberry’s! En die zijn z easy om te maken, niet normaal. Gesuikerde cranberry’s.. Die zijn vast hl zoet. Dat valt mee en heb je met name zelf in de hand. Je weekt de cranberry’s eerst in een suikersiroopbadje, voordat je ze door de suiker rolt. Des te langer ze in het suikerbadje liggen, hoe zoeter ze worden. Maar je kunt ze dus ook lekker zoet-zuur houden. Van buiten zijn de cranberry’s lekker knapperig en van binnen zacht. De perfecte topping voor Kerstzoetjes, maar ook heel fijn om zo te eten. Nog geen idee wat voor zoets je moet maken voor Kerst? Scroll dan eens lekker door mijn Kerstselectie recept Zo maak je gesuikerde cranberry’s Hoe geef je aan praktisch elke taart of toet een goede Kerst vibe? Met gesuikerde cranberry’s! En die zijn z… Printen 10 minuten + wachttijd 10 Ingrediënten 100 ml water 75 gram suiker 50 gram fijne kristalsuiker 100 gram cranberry’s Bereiding Was de cranberry’s, dep ze droog en doe in een kommetje. Zet een steelpannetje op laag vuur met het water en de gewone suiker. Breng het geheel aan de kook totdat de suiker volledig is opgelost. Giet de suikersiroop in de kom bij de cranberry’s. Laat 1 tot 4 uur weken. Gooi de cranberry’s in een zeef zodat de suikersiroop er vanaf kan lekken. Strooi de fijne kristalsuiker uit over een lage schaal of bord en rol de uitgelekte cranberry’s hier in delen doorheen. Leg ze op een bakpapiertje en laat een uur op kamertemperatuur drogen. Tadaaa!