Ga naar de inhoud
Tosti met vijgen en honing
Ontbijt, brunch of lunch 15 november 2015

Tosti met vijgen en honing

Tosti met vijgen en honing

Een blog vol zoete recepten en inspiratie. Dan snoep ik vast het liefst de hele dag door van taartjes en cake. Toch? Die vraag krijg ik in ieder geval regelmatig. Maar ik hou juist ook onwijs van een hartige hap! Alleen hield ik die recepten nog voor mezelf, maar daar ga ik verandering in brengen. Vanaf nu zal ik naast al mijn zoetjes ook makkelijke hartige taarten, fijne soepies, lekkere salades, yummy snackjes en heerlijke broodjes met jullie delen. Ik heb er zin in!

Vandaag begin ik met een echte topper op het gebied van tosti’s: een tosti met vijgen en honing. Een superlekkere zout-zoet combi, door de gesmolten kaas en zoete vijg en honing. Sla snel je slag, want de vijgen zijn nu in het seizoen!

Tosti met vijgen en honing

recept
Tosti met vijgen en honing

Een blog vol zoete recepten en inspiratie. Dan snoep ik vast het liefst de hele dag door van taartjes en…

10
1

Ingrediënten

  • Twee boterhammen
  • 1 vijg
  • Belegen kaas
  • Honing
  • Evt. wat boter

Bereiding

  1. Snijd het kopje en kontje van de vijg en snijd de vijg in zes dunne plakjes. Beleg de boterham met kaas en verdeel de plakjes vijg hier over. Sprenkel nu wat honing over de boterham. Beleg met nog een laag kaas en leg de andere boterham erop.
  2. Je kunt je tosti nu afbakken! Als je net zoals ik een pantosti maakt, moet je de buitenkanten eerst met wat boter insmeren en vervolgens afbakken in de pan op de beiden kanten. Sprenkel eventueel na het bakken nog een klein beetje honing eroverheen. Genieten!

Enjoy zoetjes

Heb jij dit "Tosti met vijgen en honing" -recept gemaakt? Show het resultaat via Instagram (@zoetrecepten)

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *