Nutella fudge met salted karamel It’s sweet friday again! Elke vrijdag trakteer ik jullie op een extra lekker, zondig, zonder grenzen zoet recept. Voor in het weekend, want dan mag dat vind ik. Deze week: Nutella fudge met salted karamel.Ik herhaal. Nutella. Fudge. Karamel. Dit kan onmogelijk nit lekker zijn and you know it. Om het nog iets erger te maken voeg ik alleen dit toe: het is z makkelijk om te maken. Zeker als die dulce de leche al klaar staat in je kast. SMULLEN MAAR! recept Nutella fudge met salted karamel It’s sweet friday again! Elke vrijdag trakteer ik jullie op een extra lekker, zondig, zonder grenzen zoet recept. Voor in… Printen 10 minuten 15 Ingrediënten 1 blikje gecondenseerde melk 30 gram boter 200 gram pure chocolade (grofgehakt) 300 gram Nutella Dulce de leche Grove zoutvlokken Bereiding Bereid de dolce de leche een dag van tevoren voor volgens dit recept . Veteen bakvorm van 10 x 15 cm in en bekleed met bakpapier. Plaats een vuurvaste kom boven een pannetje met een laagje water erin, zonder dat het water de pan raakt en zet het gas op medium vuur. Verwarm hierin de gecondenseerde melk, boter, pure chocolade en Nutella. Blijf roeren tot het volledig gesmolten is. Stort het vervolgens in de bakvorm. Laat even afkoelen en zet in de koelkast om op te stijven. Als de fudge is opgesteven til je het met het bakpapier uit de vorm. Besmeer met de dulce de leche en bestrooi met grove zoutvlokken. TIP : Bewaar ze max. 5 dagen in een afgesloten bakje in de koelkast.