Ga naar de inhoud
Weekend inspiratie: Paasontbijt
Ontbijt, brunch of lunch 25 maart 2016

Weekend inspiratie: Paasontbijt

Weekend inspiratie: Paasontbijt

Het paasontbijt is mijn favoriete onderdeel van Pasen. Met z’n allen in pyama aan de ontbijttafel die vol staat met warme eitjes, broodjes, matzes en gele kuikentjes. Ten minste, zo zag het Paasontbijt er bij ons thuis meestal uit. Maar het is leuk om eens te variëren in wat er op tafel staat met Pasen. Daarom zette ik zes hele prettige ontbijt ideeën voor jullie op een rij! Welke kies jij?

Abrikozengebakjes

GEVLOCHTEN ABRIKOZENGEBAKJES

Ze zien er mooi uit, ze smaken fantastisch en ze zijn makkelijk om te maken. Ideaal dus deze gevlochten abrikozenbroodjes!

Citroenbroodpudding met aardbeienjam

CITROEN BROODPUDDING MET AARDBEIEN

Deze smeuïge citroenbroodpudding is zó lekker en zó snel gemaakt. Die mag gewoon niet ontbreken bij jouw Paasontbijt.

Easy chocoladecroissant rolls

CHOCOLADE CROISSANTROLLS

Chocoladepasta en croissantdeeg. Dat heeft bijna iedereen wel in huis met Pasen toch? Dat is namelijk alles wat je nodig hebt om deze lekkere chocolade croissantrolls te maken! Strooi er nog een beetje kaneel overheen en dat maakt ze helemaal af.

LEMON CURD ONTBIJTGLAASJE

LEMON CURD ONTBIJTGLAASJE

Eet jij het liefste gewoon yoghurt met muesli voor ontbijt? Maak er dan een klein feestje van voor jezelf met dit lemon curd ontbijtglaasje.

De lekkerste wentelteefjes

DE LEKKERSTE WENTELTEEFJES

Take your flipping bitches to the next level! Maak je wentelteefjes niet van een gewone boterham, maar van Friesch suikerbrood. De lekkerste wentelteefjes ever!

Speculaas bananencake

SPECULAAS BANANENCAKE

Bananencake behoort tot mijn lievelings’ op het gebied van ontbijtjes. Lichtgezoet en lekker smeuïg. Vooral als deze speculaas bananencake warm uit de oven komt, is een plakje ervan onweerstaanbaar lekker.

Bladerdeeg molentjes

BLADERDEEG MOLENTJES

Deze bladerdeeg molentjes maak je met een hartje van roomkaas en wat vers fruit. Je kunt het bladerdeeg natuurlijk ook gewoon vervangen voor croissantdeeg. Superlekker en een megacute gezicht op je ontbijtbordje.

Bosbessen cheesecake rolls

BOSBESSEN CHEESECAKE ROLLS

Goeie afsluiter. Bosbessen. Cheesecake. Rolls. Enough said.

Geniet van jullie Paasontbijt lieve zoetjes!

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *