Ga naar de inhoud
Weekend inspiratie: de lekkerste sloffen
Taart 19 maart 2017

Weekend inspiratie: de lekkerste sloffen

Weekend inspiratie: de lekkerste sloffen

Het is by far mijn favoriete taartbodem: de slof. Deze taartbodem is heerlijk chewy en heeft een lekker laagje spijs dat wordt meegebakken. Het geheime ‘ingrediënt’ in mijn sloffen taarten is de hoeveelheid zout, die zorgt voor de ultieme zoet-zout combinatie samen met de zoete vulling. Onweerstaanbaar, al zeg ik het zelf.

Zin om er zelf eentje te maken? I totally get that. Nu nog kiezen!

Amaretto taart met sloffen bodem
Met deze koning van een taart heb ik flink punten gescoord tijdens het kerstdiner. Amaretto, roomkaas, witte chocolade, amandelen, spijs.. Ren je al naar de keuken?

Amaretto taart

Aardbeienslof
Het klassiekertje onder de sloffen! De aardbeienslof. Niet helemaal klassiek, want ik maakte ‘m lekker in een ronde vorm.

Aardbeienslof

Mango curd slof
Je zou het een soort mangocheesecake kunnen noemen, maar dan met een sloffen bodem. Oh goodies! Steelt iedereens hart, pinky promise.

IMG_8364-2

Frambozenwolkje
U bent zojuist in de sloffenhemel beland op dit frambozenwolkje. Witte chocolade, roomkaas, frambozen én een sloffen bodem. Life can’t get better.

Frambozenwolkje

Zomerslof met rood fruit
Instant zomerkriebels dankzij deze fijne slof met banketbakkersroom en overladen met rood fruit.

Zomertaart met rood fruit (2)

 

Bramenslof met honing en mascarpone
Een frisse sloffen taart met bramen uit eigen tuin (ok I wish, uit de tuin van mijn ouders) volgens recept van Rutger.

Bramentaart met honing en mascarpone

En, kun jij kiezen?

X Mariette

 

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

2 berichten over “Weekend inspiratie: de lekkerste sloffen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *