Het is by far mijn favoriete taartbodem: de slof. Deze taartbodem is heerlijk chewy en heeft een lekker laagje spijs dat wordt meegebakken. Het geheime ‘ingrediënt’ in mijn sloffen taarten is de hoeveelheid zout, die zorgt voor de ultieme zoet-zout combinatie samen met de zoete vulling. Onweerstaanbaar, al zeg ik het zelf.
Zin om er zelf eentje te maken? I totally get that. Nu nog kiezen!
Amaretto taart met sloffen bodem
Met deze koning van een taart heb ik flink punten gescoord tijdens het kerstdiner. Amaretto, roomkaas, witte chocolade, amandelen, spijs.. Ren je al naar de keuken?
Aardbeienslof
Het klassiekertje onder de sloffen! De aardbeienslof. Niet helemaal klassiek, want ik maakte ‘m lekker in een ronde vorm.
Mango curd slof
Je zou het een soort mangocheesecake kunnen noemen, maar dan met een sloffen bodem. Oh goodies! Steelt iedereens hart, pinky promise.
Frambozenwolkje
U bent zojuist in de sloffenhemel beland op dit frambozenwolkje. Witte chocolade, roomkaas, frambozen én een sloffen bodem. Life can’t get better.
Zomerslof met rood fruit
Instant zomerkriebels dankzij deze fijne slof met banketbakkersroom en overladen met rood fruit.
Bramenslof met honing en mascarpone
Een frisse sloffen taart met bramen uit eigen tuin (ok I wish, uit de tuin van mijn ouders) volgens recept van Rutger.
En, kun jij kiezen?
X Mariette
NEE!! ik kan niet kiezen. Haha….
Ohjeeee, dan moet je ze allemaal maken! 😉