Ga naar de inhoud
Things I like #5
Zoete inspiratie 05 februari 2016

Things I like #5

Things I like #5

Het is alweer veel te lang geleden dat ik aan de slag ging met een #thingsIlike artikel! Ik heb inmiddels alweer genoeg leuks gehamsterd om jullie food hartjes van op hol te laten slaan.

Afgelopen week op werk kreeg ik deze ridiculously good organic raw chocolates voorgeschoteld; oprecht debiel lekkere bounty-achtige chocolaatjes. Gemaakt van rauwe cacao uit Equador die niet verhit is boven de 42 graden, zodat de cacao haar krachten behoudt. En daarnaast 100% bio en vrij van geraffineerde suikers, e-nummers en andere ongezonde toevoegingen. Dikke like, want lekker. Wil jij dit ook? Check dan of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit.

ridiculously good raw chocolate
Herinneren jullie de Nessie soeplepel nog uit een eerdere Things I like? Momma Nessie got a baby! Deze cutie baby Nessie fungeert als thee-ei en neemt een diepe duik in jouw theekopje. Zo lief! Baby Nessie is te koop vanaf €12,50.

Baby Nessie
Het is alweer even geleden, maar begin januari lag er mega lekkere foodpost op me te wachten toen ik thuiskwam van werk. Spicy bars van Justnuts, die stoppen peper in je reep! Ze lanceerden al eerder snackzakjes met nootjes en zoete notenrepen, maar nu introduceren ze voedzame hartige repen met biologische noten, zaden en kruiden in vier smaken. ‘BBQ’ was mijn favoriet, maar ‘Captain Curry’, ‘Marrakesh’ en ‘Cajun Hunter’ sneuvelden niet lang na hun BBQ vriendje. Vanaf nu te koop voor €1,25 bij Marqt, AH (to go) en andere bio winkels.

justnuts

 

Vanaf zaterdag 6 februari start er een nieuw programma op 24Kitchen voor de zoete liefhebbers: Hollandse bakkers! Met bekende top patissiers en chocolatiers, maar ook met een aantal van Nederlands beste thuisbakkers. Ga jij kijken?! 🙂

 

Tot slot nog een leuk nieuwtje in blogland: Rutger, winnaar van Heel Holland Bakt, gaat vanaf maart 2016 ook bloggen! Dus het zoete blogland is straks weer een fijne bakker rijker en daar word ik vrolijk van. Tegen de tijd dat zijn blog in de lucht is, update ik jullie natuurlijk weer.

Rutger bakt

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *