Ga naar de inhoud
Weekend inspiratie: Valentijn
Zoete inspiratie 12 februari 2016

Weekend inspiratie: Valentijn

Weekend inspiratie: Valentijn

Of je nu getrouwd, in een relatie, scharrelend of tinderend bent, Valentijnsdag is een goed excuus om heel veel lekkers te eten. En dan vooral zoet lekkers. Dus vanuit dat opzicht hou ik wel van Valentijn. Aankomend weekend staat er voor mij weinig romantisch op de planning, maar wel veel lekker eten. Ik als “feeder” wil natuurlijk dat jullie ook heel lékker het Valentijnsweekend in gaan. Met onderstaande receptjes help ik jullie een beetje op weg!

Start je dag met een lekker gebakken harten eitje, in een broodje. Het eten van een eitje was nog nooit zo romanisch.

harten eitje

 

Bij de koffie begint het echte werk, met deze Valentijn oreo truffels van Laura’s Bakery.

Valentijn Oreo truffels

 

Om het wel een beetje gezond te houden, kun je ook kiezen voor deze frambozenkwarktaart van I love health, met een bodem van o.a. dadels en pecannoten, mmmm.

kwarktaart

 

’s Middags is het tijd voor de jaarlijkse dosis Valentijnschocolade. Deze brownie kruimeltaart van Cakeje van Eigen Deeg is daar ultiem geschikt voor.

brownie kruimeltaart

 

Even klaar met al dat zoet? Schotel je lover (of jezelf) dan deze yummy tosti voor met vijgen. honing en lekker veel kaas.

Tosti met vijgen en honing

 

Tot slot sluit je de dag af met een kop onweerstaanbare sweet chai chocolademelk, van Cookie cottage. De perfecte Valentijnsdag.

sweet chai chocolademelk

 

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

4 berichten over “Weekend inspiratie: Valentijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *