Ga naar de inhoud
Review & WIN: KitchenAid handmixer
Reviews 28 oktober 2016

Review & WIN: KitchenAid handmixer

Review & WIN: KitchenAid handmixer

Is het de moeite waard om te investeren in een goede handmixer? Met die gedachte ging ik aan de slag met deze Onyx zwarte handmixer van KitchenAid. Mijn ervaringen deel ik in deze review met je, met een leuke verrassing als toet.

Eigenlijk heb ik altijd vrij goedkope handmixers gehad. Ik kon me niet voorstellen dat de voordelen op zouden wegen tegen de prijs. De afgelopen twee maanden heb ik deze zwarte shiny handmixer getest op veel verschillende recepten en man, wát een fijn ding!

Ik kan niet meer zonder.

KitchenAid handmixer

WAT KUN JE VERWACHTEN?
De handmixer heeft 9 verschillende standen en een vermogen van 85 watt. Dat klinkt misschien aan de lage kant, maar het doet niks af aan de power van het apparaat. De mixer kan grote hoeveelheden beslag prima aan en perfect op hoge snelheden mixen. Het snelheidsmechanisme werkt wel iets anders dan ik gewend was. Je zet de mixer eerst aan, waarna hij automatisch op de laagste stand start. Daarna kun je met de pijltjesknopjes de mixerstand steeds iets hoger of lager zetten.

Standaard worden de volgende opzetstukken bij de handmixer geleverd, samen met een katoenenbeschermhoesje voor de haken:

 • Turbokloppers
 • Een 16-draadgarde
 • Een mengstaaf
 • Deeghaken

KitchenAid handmixer

WAT VIND IK FIJN?
Ik vind het heel prettig dat je daadwerkelijk op een hele lage stand kunt mixen, waardoor het bloem je een keer niet om de oren vliegt. Ook kun je je beslag rustig mengen zonder het meteen te heftig te bewerken wanneer dit niet de bedoeling is, zoals bij muffins. De mixer ligt lekker in de hand, is niet te zwaar en maakt voor mijn gevoel niet veel lawaai. Daarnaast kan ik er niet omheen dat ik het ook echt een mooierd vind.

WAT VIND IK MINDER?
Eigenlijk kan ik niets bedenken dat ik niet fijn vind aan deze mixer, het is echt een super apparaat. Ik heb alleen nog niet alle opzetstukken gebruikt. Een garde of menghaak is niet iets dat ik snel door middel van mijn handmixer zal gebruiken. Maar is dat een nadeel? Nee, meer een luxe probleem.

WIN WIN WIN
Yeheeees, ik mag één iemand van jullie ook heel gelukkig maken met deze zwarte handmixer van KitchenAid. Een waardige afsluiter om mijn feestmaand af te sluiten dacht ik zo. Op Facebook en Instagram zal ik een post plaatsen van de handmixer. Tag onder deze post de persoon die jij het allerliefst wilt verrassen met de handmixer. Over twee weken maak ik de winnaar bekend!

GOOD LUCK ZOETJES! De winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar is persoonlijk benaderd.

Kun je niet wachten of ben je gewoon heel enthousiast geworden? Dan kun je de handmixer natuurlijk zelf aanschaffen via deze link.

Deze review en winactie is mede mogelijk gemaakt door KitchenAid, maar dit heeft mijn review niet beïnvloed.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

35 berichten over “Review & WIN: KitchenAid handmixer

 1. Voor mijn lieve dochter Martine die graag kookt en bakt bij haar vriend. Helaas heeft hij nog geen mixer, deze KitchenAid mixer ziet er fantastisch uit en past perfect bij het keukeninterieur. Kan ze daar naar hartelust koken en bakken met dit prachtige exemplaar!

 2. Ik zou hem heel graag zelf willen winnen. Mijn oude mixer maakt een bak lawaai waar je u tegen zegt. Ik moet daarom regelmatig aan mijn vriend vragen (schreeuwen) wat hij zegt omdat ik hem niet verstond.
  Met deze mooie mixer (die overigens ook heel mooi bij mijn keuken past) komen de laatste ergernissen bij het bakken te vervallen. Kan ik nog meer genieten van alles wat ik maak. SUPER!!!!

 3. Oe!!! Ik zou hem heel graag cadeau willen doen aan mijn vriend. Zodat hij hem weer uit kan lenen aan mij :). Dan kan ik weer lekkere dingen voor hem bakken. Mijn huidige mixer moet ik nu regelmatig ‘oplappen’ omdat de hulpstukken nagenoeg versleten zijn.

 4. Wat een mooi apparaat. We hebben helaas geen handmixer… ik weet zeker dat hij in ons gezin met 6 kinderen vaak gebruikt gaat worden. Grote zussen die bakken voor hun kleine broer… en kleine broer die met wat hulp voor ons allemaal aan de bak kan…:) welkom handmixer!

 5. Mijn mixer is al vaker doorgebrand, ik bak graag brood. En dan van stevig volkorenmeel, zo lekker met zelfgemaakte jam… maar goed. Mijn goedkope witte mixertje doet het wel, alleen nooit zo lang. Dus het lijkt me geweldig om met deze de keuken in te duiken!!

 6. Voor Mijzelf!! Ik heb een mooie zwarte mixer met de standen hard, harder, hardst . Gevolg dat bij alles wat je mixt de omgeving (lees wanden,vloer, aanrechtblad en ikzelf) eronder zit, in plaats dat het allemaal in de kom zit.

 7. Klinkt goed…… ik heb mn zusje getagd op instagram. Net op zichzelf gaan wonen en kan wel wat mooie kitchentools gebruiken…

 8. Wat een mooie mixer helemaal te gek
  Dan heb ik toch echt een oudje
  Kan deze goed gebruiken voor mijn hobby bakken van taarten zins ik niet meer werk
  Gr Willy

 9. Wauw net zoals jij wil ik ook verrast worden. Investeer nu nog in de normale goedkope handmixers maar laat ik me nu zelf eens verassen! Ik wil wel meedoen met deze handige en handzame actie!

 10. Ik zou hem dolgraag voor mezelf willen want ik mix nog met mijn mixer die ik voor mijn verloving heb gehad oooooit haha .Dus je begrijpt wel toe aan een nieuwe .En dan dit merk pfff dus ik doe graag mee.

 11. Ik droom dat ik hem zou winnen voor mijn dochter die in Londen studeert; zij is een echte keukenprinses en maakt allemaal lekkere dingen voor haar medestudenten. Nu moet ze het zonder mijn mooie keukentools doen. Ze klaagt er niet over en roeit met de riemen die ze heeft (haha) maar eind november gaan wij er naar toe en wat zou het een ongelofelijke verrassing voor haar zijn als wij deze fantastische mixer mogen geven

 12. misschien egoistisch maar het liefst geef ik hem cadeau aan mijzelf… de kitchenaid handmixer is al jaren een een droom, mijn mixer komt van de Action, en stinkt als
  hij gebruikt wordt, en maakt veel kabaal, dus een nieuwe goede mixer is super welkom.

 13. Mijn moeder die ook net als jij voorkeur geeft aan een “gewone goedkope” mixer. En nu ze na een zware tijd weer opkrabbelt en weer wat begint te bakken, gun ik haar zeker zo’n mooie mixer. Zodat ze nog meer gaat bakken en wij kunnen meegenieten 🙂

 14. Ik lees nooit iets van jullie, maar toevallig las ik dit bericht op de telefoon van mijn vrouw, haar gun ik deze mixer wel, ze kookt en bakt alles zelf, ivm ziekte, ik ben nierpatiënt, moet is alles zonder zout en eiwit en nog wat meer, dus maakt ze echt alles zelf, dus graag voor haar gemak een goede mixer.

 15. Mijn vriend zegt lachend “jij EET mixers”. En dat lijkt inderdaad wel zo.
  Kan het aantal mixers dat ik vanwege mijn bak-verslaving heb moeten vervangen niet op twee handen of twee voeten tellen 😉
  Elke dag komt hij wel een keertje uit de keukenkast, om boter en suiker tot room te vormen, eiwit luchtig te kloppen en chocolade brood te kneden.
  Ik doe er alles mee en dan is het beschamend om toe te geven dat ik zo’n kleine goedkope witte mixer heb. Gewoon omdat ik liever ingrediënten koop voor taart, dan een duur apparaatje te kopen dat me helpt die taart te bereiden…
  Deze beauty mag meer dan gezien worden, hij MOET gewoon op het aanrecht liggen pronken!!! Zou zó leuk zijn om met dit stukje kunst aan de bak te gaan 😀

 16. Dan geef ik hem aan mijn dochter Naomi. Heeft nu een mixer met 3 standen: hard, harder en hardst. Het meel of de boter vliegt dan door de keuken. Een mixer met lage snelheid zou heel goed van pas komen .

 17. Ah wauwww..
  Ik heb een dochtertje van 2 en als ik altijd wat aan het bakken ben, maak ik haar altijd wakker door het geluid van de mixer. Alsof het aan het brullen is en al het beslag gaat de hele keuken door. Dan heb ik 2 problemen, me dochter is wakker en de keuken is een moeras. Pffff..

 18. Mag ik mezelf opgeven? Ik bak iedere week en mijn mixer is inmiddels zo’n 20 jaar oud. Hij heeft 3 standen dus ja, dat de bloem me om de oren vliegt komt me helaas maar al te bekend voor

 19. Dit zou een superhandig cadeau zijn voor mijn dochter Cheyenne, ze is dol op bakken en woont pas op zichzelf. Ze heeft dus nog geen mixer tussen haar keukenapparatuur en doet alles met een handgarde, best wel zwaar werk dus. 🙂

 20. Wat een goede review! Ik ziu deze voor mijn moeder wensen! Zij bakt graag, maar geeft in haar tijdelijke woning geen oven. Hoe leuk zou het zijn wanneer zij straks kan mixen met deze mixer in haar nieuwe huis…

 21. voor mijn zoon, die morgen 13 wordt.
  Hij heeft een nieuwe hobby, bakken en koken…
  geniet er zo van, dat hij later kok wil worden…
  Wat zou hij gaan genieten van zo’n mixer

 22. Aan mijn moeder! Ik heb per ongeluk haar vorige mixer stuk gemaakt…(oeps!) Dat was een stuk minder krachtige mixer dan deze, dus deze zal ik niet stuk maken 😉

 23. Als enthousiaste thuisbakker en moeder van twee lieve snoepkonten. Heb je veel aan goed gereedschap & deze mixer lijkt me een juweeltje. Weg met die haperende haken, die vreemde plastic lucht als hij wat langer draait. Geen gloeiende handen van het vasthouden. Alleen puur bak genot, een droom die waatheid wordt!!

 24. Ik zou deze graag mezelf cadeau geven. Ik bak heel graag maar heb momenteel zelfs geen mixer, alles wordt met de hand geklopt en dat is niet altijd even makkelijk en leuk. Zo’n mooie mixer zou dus zeker van pas komen, dan kan ik nog meer genieten van het bakken. Past ook perfect bij mijn andere zwarte retro keukentoestellen!

 25. Voor ons gezin!
  Heerlijk om ons zelf te verwennen met allerlei lekkers.
  Vorige week de witte cheese cake amaretto gemaakt met drie verschillende mixers die allemaal even te weinig vermogen hadden.
  Maar uiteindelijk een heerlijk resultaat, en het recept al aan de familie gegeven!
  Op naar megan haar eerste verjaardag met een prachtige taart gemaakt met een handmixer? #zoutochleukzijn

 26. Ik zou deze mixer voor mijn moeder willen winnen! Ze bakt en kookt heel graag maar doet het qua materiaal al jaren met oude besjes 🙂 Met deze mixer kan ze er de komende jaren weer goed tegenaan!

 27. Wat een beauty.
  Omdat ik -op zichzelfwonende studente- bezig ben met veganistisch/plantaardig koken en bakken zou dit een top apparaat zijn waardoor ik nog makkelijker veel lekkers kan maken.
  En het vervolgens kan delen op Instagram.

  Sinterklaas met zijn pieten gaan gok ik mijn huis voorbij want ik heb geen schoorsteen. Zou jij met deze mixer mijn Sinterklaas een beetje leuker kunnen maken?

 28. Dit klinkt misschien heel cheesy. Maar als het kon zou ik mijzelf erin taggen (A)
  Mijn relatie is sinds een paar maanden over en moet mijn eigen inboedel weer bij elkaar kopen. De fijne mixer die ik had, had ik ooit als verjaardagscadeau aan hem gegeven. Je raadt het al: ik zit helaas zonder mixer nu waardoor ik geen taarten kan maken 🙁

  (ik weet niet of de actie nog loopt en had het bericht ook al op de fb pagina gezet, maar voor de zekerheid nu ook hier toch maar)

 29. Ik zou hem heel graag voor mijzelf willen. De mixer die ik nu heb, heb ik ooit gewonnen bij de bingo-avond van de kerk vijftien jaar geleden. Tijd dus om een nieuwe te winnen. 😁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *