Deze citroenbroodpudding met een aardbeientwist moet absoluut op je lijstje voor het Paasontbijt of -brunch. Ik geef je driegoede redenen!Numero uno, je hebt het binnen 10 minuutjes gemaakt.
Het is z makkelijk
. En da’s best fijn, want er komt vast nog meer op die ontbijttafel waar je druk mee bent. Numero due,
citroen, aardbei en brioche
zijn helemaal in Paassferen. Ik ben er gek op! Numero tre, het is
onwijs lekker
. Knapperig van boven, maar heerlijk romig en smeug van binnen. De drie mannen aan wie ik het voorschotelde aten de hele schaal binnen een uur leeg. Dat waren toch zeker 8 flinke porties. Intens. Lekker dus.
Ik heb een gezondere twist gegeven aan deze citroenbroodpudding door geen slagroom, maar melk te gebruiken voor de pudding. Daarnaast gebruikte ik de ‘Minder Zoet’ aardbeienjam van
Hero
, met 40% minder suiker. Je hoeft verder geen suiker toe te voegen, omdat de jam de brioche al lekker zoet maakt. Een perfecte combinatie.
Check voor nog meer Paasinspiratie de recepten van de andere bloggers via de
Hero Jam Studio
, die staat vol met fijne jamrecepten.
Dit artikel is gesponsord door
Hero
. Ik schrijfalleen over producten waar ik
volledig achtersta. Lees hier meer over in
mijn disclaimer
.
Hoi marietje, ik heb nog (oud) stokbrood in de vriezer liggen. Kan ik die ook gebruiken?
Grt Martine
Jazeker dat kan gewoon! Misschien iets meer suiker toevoegen omdat het brood niet gezoet is.