Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Skinny bananenpannenkoekjes

Zoetrecepten

Hoewel de limoen ricotta pannenkoeken van laatst onweerstaanbaar lekker waren, maak ik misschien nog liever deze yummy gezonde variant: skinny bananenpannenkoekjes! Die mogen namelijk altijd en ze zijn ZO makkelijk om te maken, omdat je in de basis maar 2 ingrediënten nodig hebt. Banaan en ei, dus dat is reuze gezond en voedzaam. Vul dat aan met wat lekkere vullingen en toppings naar smaak en je hebt een koningsontbijt.

skinny bananenpannenkoekjes

skinny bananenpannenkoekjes

Kun je wat inspiratie gebruiken voor de vulling van je pannenkoek? Denk aan een paar eetlepels geraspte kokos, fijne havervlokken, spelt- of amandelmeel of cacaonibs. Mijn favoriet is met geraspte kokos, cacaonibs en vers rood fruit. Een snel én healthy ontbijt, daar word je toch gelukkig van?

Zoetrecepten

Skinny bananenpannenkoekjes

Door |

Dit heb je nodig

 • Één grote rijpe banaan
 • Twee eieren (M)
 • Theelepel kaneel
 • Ahornsiroop
 • Rood fruit

En zo doe je het

 

 1. Pureer de banaan en mix dit samen met de eieren en het kaneel.
 2. Zet een pan op laag tot medium vuur en zorg dat deze voldoende gevet is.
 3. Giet het beslag in kleine hoeveelheden in de pan. Wanneer de onderkant van de pannenkoekjes begint de kleuren kun je ze omdraaien.
 4. Serveer de pannenkoekjes met een beetje ahornsiroop en rood fruit.
 5. YUM!

Easy zijn deze skinny bananenpannenkoekjes he? Heb jij ze gemaakt? Deel dan een foto via Instagram of mijn Facebookpagina en tag Zoetrecepten hierin! Vind ik heel leuk om te zien. Elke week deel ik de mooiste foto op mijn Instagram. X Mariette

 

ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "Skinny bananenpannenkoekjes" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette

Bekijk ook

2 antwoorden op “Skinny bananenpannenkoekjes

 1. Ik eet ze vaak met pecannoten die ik even in de pan heb gehad en daar overheen ahornsiroop en kaneel. Ook erg lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *