Vandaag is het mijn beurt! Pretty in pink bounty frambozen tartelettes uit mijn eigen bakboek PUUR ZOET. Ontzettend lekker en helemaal vegan.
Een recept uit mijn eigen boek mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de kookboekenmaand. En dan wel meteen deze mega lekkere bounty frambozen tartelettes uit het TAART-hoofdstuk in het boek. Ik liet jullie een paar weken geleden op Instagram kiezen welk recept ik zou delen: de wittebonen-kokosblondies of deze roze rakkers. Met een hart vol kokosliefde bedacht ik beide recepten, maar ik denk dat het uiterlijk van deze kleine, no bake kokostaartjes jullie harten heeft veroverd. Zie je ze al shinen op je verjaardagstafel?
TIP: Iets te roze voor jou? Laat de framboos dan gewoon weg! Dan heb je heerlijke kleine bounty tartelettes.
Deze roze kokos units zijn helemaal glutenvrij, lactosevrij en vegan. Net zoals de meeste van de recepten in mijn boek trouwens. Iedereen kan dus meegenieten! Dat is precies waar het om draait in PUUR ZOET. Bewust genieten van een stukje taart. In alle recepten maak ik gebruik van natuurlijke ingredinten en zo min mogelijk toegevoegde suikers of vetten. Wil je er alles over lezen? Check dan deze pagina die speciaal in het teken staat van PUUR ZOET.
WINNEN? Zo maak je kans op een eigen exemplaar van PUUR ZOET: tag degene voor wie jij iets lekkers wilt bakken uit PUUR ZOET onder n van de posts op social media, of laat een hele goede reden achter onder deze blogpost. Over twee weken maak ik de winnaar bekend! Ik vind het trouwens extra lief als je op Zoetrecepten stemt bij de Foodblog awards, dat kan hier of hier. De winnares (Maris) is bekend en heeft een persoonlijk bericht ontvangen.