Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Waar ben je naar op zoek?

PUUR ZOET

Yes! Je bent op de pagina van mijn eerste bakboek beland: PUUR ZOET. Op deze pagina lees je wat je ervan kunt verwachten en vind je alle artikelen die ik erover schreef. Van het schrijven van een bakboek, tot de lancering of leuke winacties.

What to expect? Met PUUR ZOET laat ik je zien dat een gezonde lifestyle en bakken makkelijk samen kunnen gaan. Het boek trapt af met een aantal goede tips & trucs om elk baksel gemakkelijk een slag gezonder te maken. Daarna geef ik informatie over alle ingrediënten die in het boek worden gebruikt en welke uitwerking ze hebben op je baksel, dan weet je precies hoe je ze kunt vervangen zodat het aansluit op jouw voedingspatroon of intolerantie. Na die hoofdstukken ben je er helemaal klaar voor: BAKKEN MAAR!

In het eerste hoofdstuk vind je meer dan 15 makkelijke basisrecepten waar je zelf mee kunt variëren. Dat hoofdstuk wordt opgevolgd door Ontbijt, Tussendoor, Koek, Taart, Feest en Toetjes! In totaal 84 intens lekkere, bewuste zoete bakrecepten gemaakt met pure en voedzame ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kunt krijgen. Van fruitige ontbijttaartjes, smoothies en smeuïge kaneelkoeken van kikkererwten, tot een epic pannenkoekentaart, wittebonen-kokosblondies en kidsproof lava cakes.

  • Gezond bakken is écht niet moeilijk
  • Met 80 lactosevrije én glutenvrije recepten (waarvan 60 vegan!)
  • Makkelijke recepturen en toegankelijke ingrediënten

BESTEL PUUR ZOET VIA DEZE LINK <3

Recensies over PUUR ZOET lees je hier:

Uitgeverij: Forte Culinair  |  Aantal pagina’s: 192  |  Hardcover  |  Verkrijgbaar sinds: maart 2018

Alles over PUUR ZOET

Zoetrecepten

PUUR ZOET: de lancering

Op 21 maart werd mijn gezonde bakboek baby PUUR ZOET officieel gelanceerd. Het was een waanzinnige dag en ik laat jou graag meegenieten! Bereid je voor op een dagverslag met véél foto’s.

Zoetrecepten

Hoe schrijf je een (bak)boek? (deel 2)

In deel 1 van ‘Hoe schrijf je een (bak)boek?’ vertelde ik jullie over hoe dit proces op gang kwam. Nu is het tijd om volle bak over de receptontwikkeling, fotografie, styling, vormgeving en de lancering te babbelen.

Zoetrecepten

Hoe schrijf je een (bak)boek? (deel 1)

Hoe pak je dat eigenlijk aan, het schrijven van een bakboek? Ik neem jullie mee in mijn persoonlijke verhaal over het vinden van een uitgeverij, een goed idee, de receptontwikkeling en nog veel meer!

Zoetrecepten

IK HEB GROOT NIEUWS VOOR 2018!

De afgelopen maanden (zeg maar gerust half jaar) ben ik héél druk geweest met een ongelofelijk gaaf, over de top leuk, fantastisch project. Vandaag mag ik mijn roze wolk eindelijk met jullie delen, geen geheimen meer! IK GA EEN BOEK SCHRIJVEN.