Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Mango nicecream bowl

Mango nicecream bowl

Yum yum, dit is zó lekker! Een mango nicecream bowl. Zonder toegevoegde suikers en helemaal vegan. Dat betekent ijs voor ontbijt!

Wow, wat is het al een lange tijd warm in ons landje. Naar mijn idee is dat niet elk jaar zo! Hoogste tijd om wat lekkere ijsrecepten met jullie te delen. Eigenlijk had ik daar vanaf 1 juli al mee willen beginnen, maar toen mijn neefje Tygo werd geboren gingen de kraamhappies natuurlijk voor.

Nicecream is ‘ijs’ dat gemaakt is met banaan als basis. Banana icecream..nana icecream..nicecream. Meteen een stuk gezonder, dus very nice!

Deze mango nicecream bowl is gemaakt met een combi van banaan en mango. Dat maakt het een stuk gezonder dan ‘gewoon’ ijs en daarnaast lactosevrij en vegan. Natuurlijk frambozen als topping, want die passen qua smaak perfect bij mango. Ultiem om je dag te beginnen met deze bowl als ontbijt, maar ook heel fijn om je diner ermee af te sluiten als toetje.

Mango nicecream bowl

Bekijk ook

2 antwoorden op “Mango nicecream bowl

  1. Heerlijk, jouw mango nicecream bowl, voeg er meer melk(of groene thee) + een handje spinazie aan toe, en je hebt een heerlijke groene smoothie!!
    Liefs vanuit Mallorca!
    Oohh jáá, ik heb jouw boek cadeau gekregen van een logé uit Nederland, ben er reuze blij mee!!! 👍🏼👍🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.