Hi there! We knallen de koolhydraatarme challenge nog even door met een fan-tas-tisch recept voor vegan frambozen bounty’s. ZONDER SUIKER DUS, en oh zo lekker.
We kwamen tot dit recept omdat we bezig waren met sandwich cookies met framboos en een heerlijke kokoscrème als vulling, uit het boek van Donna Hay. Bijzonder lekker, maar niet koolhydraatarm. Hoe leuk zou het zijn om er bounty’s van te maken, met een laag framboos als extraatje? Gezoet met erythritol. Zo bedacht, zo gedaan en het bleek niet alleen makkelijk om te maken, maar ook ZEER LEKKER! Echt gek hierop. Bounty en framboos zijn natuurlijk een match made in heaven, om over de rol van chocolade in dit huwelijk maar niet te spreken.
Ondanks dat ik de foto’s (soms heb je je dag niet) geen recht vind doen aan de lekkerheid: deze frambozenbounty’s wil je maken, echt. O ja, ze zijn ook nog eens vegan en lactosevrij als je de juiste chocolade gebruikt!