Sinaasappel-vanille overnight oats Deze suikervrije sinaasappel-vanille oats smaken echt knetterlekker samen met de geraspte kokos. Zeker weten mijn nieuwe lievelingsontbijt! I love sinaasappel. In mijn smoothies, in mijn baksels en ja, ook in mijn overnight oats. Niet alleen omdat de schil het zo’n lekker smaakje geeft, maar ook omdat het sap je ontbijtje lekker zoet zonder dat je suiker hoeft toe te voegen. Het vanille extract helpt daar ook een handje bij trouwens. Een suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, vegan en lekker voedzaam ontbijt! En dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe fijn het is als je ’s ochtends geen ontbijt hoeft te maken, maar dit hemelse goedje gewoon uit de koelkast kunt trekken. Snap je al waarom het m’n nieuwe lievelings is? recept Sinaasappel-vanille overnight oats Deze suikervrije sinaasappel-vanille oats smaken echt knetterlekker samen met de geraspte kokos. Zeker weten mijn nieuwe lievelingsontbijt! I love sinaasappel.… Printen 10 minuten 2 Ingrediënten 1 sinaasappel 70 gram havermout 3 el geraspte kokos 90 ml kokosyoghurt 75 ml (amandel)melk 1 tl vanille extract Grove kokosvlokken (decoratie) Bereiding Rooster de grove kokosvlokken hl kort in de oven (bv. op 180 graden, maar blijf voor de oven staan wachten). Laat afkoelen en berg op in een afgesloten bakje. Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit. Meng de sinaasappelrasp, het sinaasappelsap, de havermout, de geraspte kokos, de kokosyoghurt, de amandelmelk en het vanille extract door elkaar en verdeel over twee kleine weckpotjes. Zet in de koelkast tot de volgende ochtend en top af met de kokosvlokken.