Ga naar de inhoud
Knapperige kaaskoekjes
Glutenvrij 02 maart 2017

Knapperige kaaskoekjes

Knapperige kaaskoekjes

Dit is het makkelijkste knapperige kaaskoekje dat je ooit gaat maken. Want het enige dat je nodig hebt is…kaas. Geraspte kaas om precies te zijn.

Ik keek dit trucje af van Pinterest, waar ik het ook regelmatig voorbij zag komen met cheddar of Parmezaanse kaas. Ik gebruikte een oud stuk kaas waarvan voornamelijk de taaie onderkant nog over was en raspte dit fijn voor deze kaaskoekjes. Top vervolgens af met een beetje kruiden of (sesam)zaadjes en klaar! Ik eet ze het liefst als topping over een lekkere salade.

knapperige kaaskoekjes

Knapperige kaaskoekjes

recept
Knapperige kaaskoekjes

Dit is het makkelijkste knapperige kaaskoekje dat je ooit gaat maken. Want het enige dat je nodig hebt is…kaas. Geraspte…

10 minuten

Ingrediënten

  • Geraspte kaas
  • Evt. kruiden of zaden

Bereiding

  1. Beleg een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Maak hoopjes van de geraspte kaas op het bakpapier en laat hier voldoende ruimte tussen. Bak de kaaskoekjes in 5 – 7 minuten knapperig.

  3. Toppings

    : als de koekjes een paar minuten in de oven staan kun je er sesamzaadjes of kruiden overheen verdelen. Zet dan weer terug in de oven tot de koekjes licht kleuren.
  4. knapperige kaaskoekjes
  5. Laat volledig afkoelen en uitharden.

Enjoy zoetjes

Heb jij dit "Knapperige kaaskoekjes" -recept gemaakt? Show het resultaat via Instagram (@zoetrecepten)

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

2 berichten over “Knapperige kaaskoekjes

  1. kan het recept van de kaaskoekjes niet goed volgen er staat een advertentie van keuken hulpjes gedeeltelijk over heen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *