Ok. De pindakaas was een instant hit. De hazelnootpasta bleek een iets pittiger uitdaging. Wij waren zelf helemaal content met de basisversie, maar deze bleek voor de kids toch wat intens qua hazelnootsmaak. Voor hen werd het beter toen we er een extra eetlepel honing en een eetlepel kokosolie aan toevoegden. Zo maak je de smaak minder intens en blijft de textuur stevig.
Chocolade hazelnootpasta
Door Carolien

Bekijk ook

Mariette / 01 apr 2020
Healthy hazelnoot-perenblondies met koffiesmaak

Mariette / 09 mrt 2018
Gezonde ferrero rocher taart

Mariette / 15 sep 2017
Fryske dúmkes (Friese duimpjes)

Leuk recept! Ga ik zeker eens proberen😜
Zeker doen, zo makkelijk ook! En lekker zelf tweaken 🙂
Leuk om een keer zelf te maken!
Absoluut! Heerlijk om het helemaal naar je eigen smaak te maken.