Maak van je BBQ een oventje en tover er dit smokey stokbrood van tevoorschijn! Heel lekker met een olie-dipje of als bijgerecht.
Voor één keer geen toetje van de BBQ, maar wel een ander bakgerecht: smokey stokbrood. Dit was 100% het project van Eline en toen ik voor onze BBQ-sessie aankwam had het deeg al een flinke rijs-sessie achter de rug. Qua structuur zat dit stokbrood voor mij een beetje tussen ciabatta en gewoon stokbrood in. Je bakt het af n de BBQ, dus je moet een oven van je BBQ kunnen maken om er dit smokey stokbrood uit te kunnen toveren. De rokerige BBQ-oven geeft het brood een hele fijne bijsmaak. Superlekker om te dippen in een beetje olie of gewoon als bijgerecht tijdens de BBQ.
KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN
De hele zomer kun je elke sweet friday een toet van de BBQ verwachten. Samen met vriendinnetje en bbq-queen Eline ben ik losgegaan op de BBQ om heel veel toetjes en desserts voor jullie tevoorschijn te toveren. De rest blijft nog geheim tot je ze op vrijdag online ziet komen. Deel jouw favo BBQ recept in de comments! Ik ben heel benieuwd.