Elke week een pot pindakaas en een pot hazelnootpasta, een vast ingrediënt op de boodschappenlijst. Zou je het ook zelf kunnen maken?
En zou het ook zonder toegevoegde suiker kunnen?
En ook zo dat de kids het lekker vinden en mee willen nemen?
We hebben het geprobeerd. Super easy en verrassend lekker! Het was zo geslaagd dat ik je aanraad de dubbele hoeveelheid te maken. Deze pot was in een dag leeg…
Leuk om zelf pindakaas te maken!
Extra leuk omdat het zó makkelijk is!
Dat klinkt echt super simpel en zonder suiker, leuk hoor!
Zo fijn, helemaal niet nodig die suiker!
Ik heb dit ook al een paar keer gemaakt, maar dan met sambal erin!
Maar of het dan nog kidsproof is… 😉
Haha wat goed! Klinkt niet echt kidsproof, maar ik denk dat hier thuis wel een fan is voor die variant! Thanks voor de inspiratie!
Ben wel benieuw hoe lang het dan houdbaar is ?
Je kunt het zeker een maand bewaren. Langer dan dat heeft de pindakaas nog nooit overleefd bij mij!
En dan pindasaus ervan maken. Yummie!
Jaaa, toevallig gisteren nog gedaan. Zo lekker!