Appelsandwiches met pindakaas

Zoetrecepten

In het kader van ‘lekkere, gezonde snacks hoeven niet moeilijk te zijn’ deel ik deze woensdag gewoon ook weer een makkelijk toppertje met jullie. Vorige week waren het de chocolade speltwafels en nu deze appelsandwiches met pindakaas. Ik heb mijn pindakaasverslaving nooit onder stoelen of banken gestoken, maar tijdens mijn vegan challenge is de craving abnormaal. Ik maak deze appelsandwiches daarom nu nog vaker, dus ‘bout time om ze ter inspiratie ook met jullie te delen!

Het liefst gebruik je natuurlijk homemade pindakaas, want ook dat is te makkelijk om zelf te maken. Op die laag pindakaas kun je nog leuke toppings strooien, dan wordt het pas echt een feestje. Ik gebruikte speltmout en cacaonibs. Lekker crunchy. Makkelijk he?

appelsandwiches met pindakaas

Zoetrecepten

Appelsandwiches met pindakaas

Door | 5 minuten | 1 personen

Dit heb je nodig

En zo doe je het

  1. Het begint natuurlijk allemaal met homemade pindakaas. Moet je écht eens proberen.
  2. Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel in plakken en smeer op de helft van de plakken een laagje pindakaas.
  3. Ga los met toppings! Denk aan cacao nibs, stukjes pure chocolade, granen, pitten, zaden of rozijntjes. Leg nu alle overgebleven plakjes appel op de lagen met pindakaas en ready is je sandwich.

Geniet van deze fijne snack lieve zoetjes! Heb jij appelsandwiches met pindakaas gemaakt? Ik vind het heel leuk om wat van je te horen, dat kan in de comments hieronder of deel een kiekje via Facebook of Instagram! Wekelijks deel ik de mooiste foto op Instagram! Liefs, Mariette

ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "Appelsandwiches met pindakaas" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette