NO STRESS!
Dit lekkere toetje tover je heel makkelijk op tafel. Parfait bevat veel room en is daardoor zacht en smeuïg. Daarbij is het een ijssoort die zonder roeren en zonder ijsmachine gemaakt kan worden, hij kan rechtstreeks de diepvries is. Ideaal! Want zelf ook genieten van je diner is niet onbelangrijk! Ik maakte dit toetje als oefening voor het Kerstdiner.
En hoewel ik eigenlijke geen icecreamlover ben, deze amarettoparfait met bitterkoekjes vond ik heul lekker. I.p.v. bitterkoekjes kun je ook een ander soort koekjes gebruiken (cantuccini’s bijvoorbeeld!) of fruit. Dien de amarettoparfait op in een breed glas, zoals een cognac- of wijnglas, maar let op dat je er nog wel met je lepeltje in kunt.
Hi Laura, ik neem aan dat dit nagerecht een nacht in de vriezer moet ipv in de koelkast? Toch?
Groet, Wendy
Heb je helemaal gelijk in Wendy! Ik heb het aangepast. Groetjes Mariette
Duidelijk is het niet au bain marie , wat is de temp van het water .
Hi Henk, het water moet zacht koken.