Geen hogere wiskunde deze bounty brownies, maar wel belachelijk lekker. Je maakt ze easypeasy in een grote hoeveelheid voor een verjaardag of feestje!
Ik had weer eens een bakmissie. Een baksel bedenken met chocolade en kokos, makkelijk te maken en voor een stuk of 50-60 porties. Ohja en de wauw-factor natuurlijk, die moest er ook zijn. Ik moest meteen denken aan de white chocolate Oreo brownies die ik een paar jaar terug maakte. Heel makkelijk en iedereen gaat er plat op, dus ideaal voor een feestje. Brownies zijn heel slim te combineren met allerlei soorten candybars en koekjes (je hoeft ze er alleen maar in te stoppen en de brownies af te bakken!) en gezien ik op zoek was naar een golden charmer met kokos was de keuze snel gemaakt: bounty brownies! Je verstopt simpelweg een grote hoeveelheid bounty’s in de brownies en doordat de bounty’s in het browniebeslag de oven ingaan krijg je een soort van extra smeuïge quasi gekarameliseerde vulling. Gru-we-lijk lekker.
Ik maakte deze bounty brownies al begin van deze zomer, maar ik had een soort persoonlijk blogreces ingelast. Lekker onaangekondigd, want ik had geen zin om ook maar een enkele letter te typen en online te zetten. Sinds 1 – 2 maandjes help ik bakvriendin Laura een handje, onder andere met de Bakstrijd, dus leek het me leuk om qua inspiratie ook bij te dragen! Het thema is brownies, dus je begrijpt waar ik naartoe wil. En of je nu wel of niet aan de Bakstrijd meedoet: deze brownies MOET je maken. Echt <3